Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Yazıklar olsun daha ne diyeyim ben.çıldırdım 1.yarı ayıp be insan utanır gol atmaya çalışır!!!

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Ayhan Akman cikmali, yerine Elano girmeli. Ileri ucu Caner-Dos Santos-Arda seklinde kurmali. Arda sagda oynamali. Neill sag beke gecmeli, Emre ortaya cekilmeli. Oyunculara soyunma odasinda tokat atilmali uyanmalari icin. Rijkaard Milan'la adi anildigindan beri sokaktaki adamin yapmiycagi oyuncu tercihi yanlislari ve taktik hatalar yapiyo. 40 kere düsünüyorum, bir izahat bulamiyorum.

ELANO yoklugunu hisettiriyor.... ayhan out elano in

yaziklar olsun!

Mustafa Sarp kadar düz bir oyuncu ve Barış gibi pas yapamayan oyuncuların bu takmda işi yok, yeni statta 3-4milyar kombineyi bunları izlemeye mi alacağız?

Mor forma ile ilk yenilgi çok ağır bir yenilgi olacak.

GS'nin bu ruhsuz, rezil futbolu devam ederse.

2. Yarı Antalya 5 GS : 1 gibi bir skor çıkar.

Denizli maçı olabilir dedik. ama Antalyaspor a 45. dk 1 ŞUt çekemeyi geçtim. Kalesine gidemeden bitirip bir de ezilerek mahkum oynadık.

Rijkaard malesef ne yaptıysa geri bu takımı eski haline getirmelidir.

2. Yarı hoca olsam Soyunma odasında Arda hariç herkesi tokatlarım. REzillik.

90 dk sonunda yazacaklarım var. Kayseri ve A.Madrid bizi ne yapar üzerine..

Igrenc oynuyoruz. Kac mactir igrenc oynuyoruz!!!

Spiker ve Ömer susun lan .. sizin yuzunden kapatim sesi .. bu kadar salakmisin ki :mad:

Cevap: Z. T. K. Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | Devre Arası

Madrid'i boşver Kayseri zımba gibi takım.Bu oyun gerçekten çok düşündürdü beni.Ortasaha direnci dedik,kadro bayağı mücadeleci bir ortasaha ama inanılır gibi değil.Sadece defans yapıyoruz 2 maçtır.Hadi bakalım ayıkla pilincin taşını.Jo da sakatlandı,görüyoruz işte Necati'yi.Hayret bişey ya!

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | İ

evet dogru yön degisiyor ama cok az... 1.93 boyu ile cikarmasi lazim lakin cok yavas gidiyor top... o boyu ile necatinin topunu da cikarmasi lazim...

tabi ne kadar kolay çıkarması lazım.nerdeyse 1 senedir oynamıyor bu adam.kaleci oynamadıkça paslanır!!

Ufuk'u Petr Cech yapanlar, Antalyanin ilk golunu gordunuzmu?

33 yaşındaki Leo'ya yarım sezon dayanıp 24 yaşındaki Ufuk'u 1,5 maçta harcayanları da kutluyorum.Bravo doğrusu, HEP DESTEK TAM DESTEK dedikleri bu olsa gerek.

Elano diyorum baska bisey demiyorum

Rijkaard yine hayal kırıklığı !

Bu sene zaten maçlardan hiç zevk almıyorum ama bu kadar kötüsünü bayadır görmemiştim.

Stoper sağ beke, sol stoper sağ stopere, sağ bek sol beke, sol açık sağ açığa, sol açık forvete.

3 stoper, bir sağ bek, 3 sol açık 3 te orta sahanın ortası oyuncu ile oynuyoruz. Tabi bunlar T.D nin seçimi bir bildiği vardır ama ben son 4-5 maçtır izlediğim maçlardan hiç zevk alamıyorum. Benim için ne puan ne de şampiyonluk önemli. Benim için maçı izlerken işte bu benim takımım demem önemli. Son maçlarda bunu diyemiyorm.

Galatasaray top oynamıyor.

oynamıyor değil hocam oynayamıyor FR nin takımları tek top yapardık biz bırak tek topu tek pas yapamıyoruz , her hafta daha kötüye gidiyoruz keita gelse ne olur bir adam kaç maçkurtarabilir takım savunması yok orta saha suni konulmuş zaten yazık ardaya valla barışa dikkat edin pas atmıyor neden akıllı adam gelmeyeceğini biliyor attığı pasın.

Ayhan Akman cikmali, yerine Elano girmeli. Ileri ucu Caner-Dos Santos-Arda seklinde kurmali. Arda sagda oynamali. Neill sag beke gecmeli, Emre ortaya cekilmeli. Oyunculara soyunma odasinda tokat atilmali uyanmalari icin. Rijkaard Milan'la adi anildigindan beri sokaktaki adamin yapmiycagi oyuncu tercihi yanlislari ve taktik hatalar yapiyo. 40 kere düsünüyorum, bir izahat bulamiyorum.

cetini oynatsaydik yine rijkaardin tercihi yanlis dicektiniz,emre colak oynasa yine yanlis... yenildigimiz sürece hep aynisini diyorsunuz yanlis tercih mis.. adam ne yapsin emre güngör,ayhan,servet,ufuk dogru düzgün oynamassa

Bu Ufuk Madrid karşısına çıkmaz arkadaş Leo yeterde artar

Geri
Üst Alt