Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

madrid maçında cidden kim oyanacak forvette?

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Madrid maci cok rahat olacak bu takim gecen sezon Kocaeli'den 5 tane yedi

3 gün sonra Bordeaux'yu eledi

Biz burda Barış'tan yakınıyoruz sen Topal diyon hala. Onun Sarp yada Barış'tan ne gibi bir artısı var anlatsana öğreneyim.

QUOTE]

M.Topal'daki pozisyon bilgisi, sezgi, top kapma, mevki kontrolünün onda biri, ne Sarp var ne de Barış'da. Barış ya da Mustafa Sarp top kaptığını görebildin mi? ya da pas arası yaptığını. M.Topal bunları yapıyor işte. Bu takımın bankosu olmalıdır.

başımızda rijkaard olmasaydı td ye çoktan sövmeye başlamıştık...zaten ben rijkaard'dan şüphe etmeye başladım.Takımı skibbe gibi oynatıyor resmen

Takımı Skibbe gibi oynatmıyor. Adam ne yapabilir Dos Santos ikinci maçına çıktı ileride tek gol yolumuz oydu ve onu da kimse tanımıyor takımda verkaç yapayım diyor olmuyor Arda onun koşu yoluna atıyor olmuyor. Sonuçta takım birbirini tanımalı bu da zamanla olur..

Uzun bir maratondayım bu kayıplar olacak ikinci maçta geçeceğimizi düşünüyorum olur da geçemezsek o da bir ihtimaldir.

İki şeyi söylemeliyim ki hakem rengini gerçekten belli etti bu kadar da karşı taraf lehine avantaj kullanılmaz.Saçma sapan bir maç yönetti. Oynadık ama hakem önümüze geçti demiyorum.

Bazı maçlarda oyuncuların oyunu değil tecrübesi kazanır ama ona izin vermedi hakem kardeşimiz...

Ayrıca bu sözümde Necati'ye bu maçtaki performansıyla futbol adına bizden tebriği haketti ancak insanlık olarak benden sınıfta kaldın Necati abi..

İlhan Mansız'dan biraz ders al.. Takımdan gönderilmiş olabilirsin golden sonraki sevincinde muhattabın o seni gönderenler değil bizlerdik.. Biz öyle bir taraftarız ki bizi hiçe sayan sen gibileri sayıyoruz bak halen abi diyorum...

İlhan Mansız'ın tırnağı olamazsın...

baris, ugur, ayhan, mustafa, emre.....

her futbolcunun kotu oynama hakki vardir. ama bu kadarda kotu oynanmaz ki. herkesin ayni macta kotu oynadigini 20 yildir ilk defa gordum. umarim haftaya evimizdeki macta seyircimiz bazi oyunculara fatura kesmez.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Sok Elanoyu al keitayi kadroya bak nasil oynuyor takim.

Futboldan zaten bi Rijkaard anlamıyor zaten:) forumun hepsi TD kesildi.

Galatasaray'ı çook kötü günler bekliyor ..üzülüyorum :(

Bu takımda Ayhan ve MUstafa sarpın yeri yok. Yalnış anlamayın ben bunu bu maçtan sonra söylemiyom ben bunu sene basşından beri söylüyorum..uğurdan solbek olmazzz..!!!..aynı zamanda emre gungordende sagbek olmaz..niye fantezi arıyorkı teknık heyet??çek neill'i becke emreyi stopere caner solbek...

Takımın gidişatı hiç iyi değil..Umarım hafta sonu iyi bir oyunla iyi bir skor alırız..

Afrika Kupası bittiğinden beri antremana çıkmadı maçtan önce bu sabah okumuştum bunla ilgili bir haber Elano daha Böbreklerinden dolayı ilk yarı oynamadı;)

yönetim ceza vermiş,rijkaard ta ceza verdi bana kalırsa tıpkı fener maçından sonra yaptığı gibi...

Kalede Ufuk degil Leo olsaydı herkes Leo'ya sövmeye başlamış olacaktı bu bir. Emre Güngör benim açımdan sahanın en kötülerindendi, Emre diye yanıp tutuşanlara söylüyorum bu iki. Ayhan'a sölicek hiçbişey yok. Arda halen basit oynamayı ögrenemedi. Kötü bir yenilgi ama turu geçtik.

Ufuk'un yediği golleri Leo Franco yese burada yer yerinden oynardı adım gibi eminim

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| 2.

Bu kadar basit...
:2_thumbs_up_-_anima

Biz ancak bu oyunla havamızı alırız,ne kadar iyimser tablodasınız bu takım tel tel dökülğyor,yıldız isimlere güvendin mi işte böle olursun.

Niçin mi çünkü Galatasaray total fubol,takım oyunu oynamıyor yıldızlara dayalı oynuyor,bu yüzden de bu tür yenilgiler kaçınılmaz oluyor.

Belli bir sistem yok ,oyun anlayışı yok,2.lig takım koordinasyonları bile daha yüksek 3 top üst üste yapamıyorsun.

Saklamaya gerek yok takım çok kötü..

Emre Güngör sevdasını çözemedim ne vermiş bu adamda bu kadar sırtımızda taşıyoruz Galatasaray çapında olmayan sıradan bir yerli,Uğur sakatlıktan sonra fazla kızmıyorum ama 11'de oynaması yanlış zaten Sabri ve Hakan dönünce yedek oturur zaten.

Sinanım adam yok ki be.Seneye biter o sevda.Bence en azından o stoperde Neill sağ bekte olabilirdi.En azından Neill o bölgeyi biliyor az çok.Anlamadığım şey bu kadar iyi transferler yapan bir yönetimin Hakan Balta'nın yokluğunda ne yapacağımız nasıl hiç düşünmediği...Uğur zaten bu sene formsuz bir de solda olunca tam süper oluyor.

En büyük sorun oyuncular yerlerinde oynamıyor..maçtam önce nerde oynucaklarını daha bilmiyorlardır bence..Ve bir düzen yok..Bir sistem yok..Total futbol diyoruz..Bunun mantıgı nedir..Cok pas yapmakmı..Çok pas 4-4-2 sisteminde olmazmı..4-3-3 te orta alan resmen dökülüyor..

Yenilgi degilde bu oyun bizi kahrediyor. Kim oynarsa oynasin, eksik meksik ama Galatasaray hertürlü topu ayaginda 3 saniye tutabilmeli. Biz bu oyunla bugün Sivasi bile yenemezdik. Birak Sivasi Konya Sekeri bile sabaha kadar oynasak yenemezdik

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

he canm bi dahaki seneye sen geçiver takımın başına her maç böyle oynatırsın:o KAYSeride 3 gün sonra yorgun oyuncularına amiyane tabiriyle koyar geçer.

? Neill sol bek oynaya bilen bir futbolcu, Elano sag acik oynaya bilen bir oyuncu, Caner sol acik?, Emre G Stoper Servet Stoper, Baris Mustafa orta saha cok kötü sanki Arda önlerinde Jo forvet bügün böyle oynasaydik kazanirdik sen neden bahsediyorsun

Olur gönderelim Rijkaard'ı. Sonrada Mustafa Denizliyi getirelim ne dersin? Ne bekliyosun Rijkaard'dan? Kendimi geçsin forvete! Oyuncu yok oyuncuuuuu. Takımda sakat çok napcaksın?

Sezon ortasında transferleri kim yaptırdı?biri bna desin ki barış aydından dahi iyiydi aydını ondan kiraladık?Birisi almayalımmı dedi orta sahaya adam?kim yaptırdı transferleri?

Servet: Bu adamı geldiğinden beri beğenmiyorum.resmen saatli bomba.bi insan hiç mi geliştiremez kendini.beyefendi yine uzun toplara,anlamsız geri paslara,çalım atmaya çalışmaya başladı.Ya hiç mi neill'e elano'ya bakmıyor,basit oynamak ne demek diye hiç mi merak etmiyor.Lütfen yönetim bu adamı sene sonu ne yapın edin yollayın yoksa başımız çok ağrıyacak!!

Kimse Ufuk Ceylan'ı konuşmuyor..

Bu mu güven veren kaleci :mad: adam ceza sahası dışına kadar açılıp top yumrukluyor resmen boş kaleye atacaklar adamlar biraz kabiliyetli olsalar...

Ufuk'a çok yüklenmeyin. Kale çizgisi üzerinde durup her yan topu seyreden kalecidense , çıkıp topu yumruklayıp yanlış yere düşüren kaleciyi tercih ederim. Yediği gollerde hatası olsa bile arkasında durmamız lazım. Benzer golleri Leo da yiyor zaten. Leo'dan hiçbir eksiği yok fazlası var. Hem de bizim evladımız. Sahip çıkalım. Kaleci oynadıkça kendisini geliştirir. Yedek kalarak değil.

bkz: Casillas

arda orta yapacağına 10 kişinin içine girmeyee çalışıyor caner doğal olarak destek gelmediği için bir şey yapamadı bir ara santos forvet pozisyonuna geçti ama sürekli ortasahaya geldi santos ortasahaya geldiği için ilerde toplanamadık keita,sabri,hakan balta bu 3'nün geri gelmesi takımı düzeltir bekler yüzünden servet ve neill ne yapacaklarını şaşırdı

berbat takım......

berbat kurulum

berbar yapılanma....

berbat oyun......

nondayı gönderelim diyenler acaba şimdi ne diyorlar... kaç kere dedik DUVAR rolü üstlenecek santrafor lazım. olmazsa olmaz......

bu sene de kayıp oldu saçmasapan transfer politikası yüzünden geçmiş olsun....

madrid maçları sembolik oldu artık.........

Edit...

Geri
Üst Alt