Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

herkes bu kadroyu benimsiyor ancak ben bu kadronun çok ofansif olduğunu düşünüyorum malesef :mad:

sorun da orda zaten defans diye koyduğun adam defans yapmıyor ki. paso top kaybı. 2 kupa maçında da görüldü bu. hele sarp denilen adam korkunç korkunç.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Bir musibet bin nasihatten iyidir. Umudumuzu kaybetmeyelim belki de bu mağlubiyet güzel günlerin habercisi olur.

Ne demişler:

Galatasaray adının olduğu yerde her zaman umut vardır ;)

Bugün Caner solbekte oynasa en azından daha fazla hücum geliştirebilirdik.

herkes bu kadroyu benimsiyor ancak ben bu kadronun çok ofansif olduğunu düşünüyorum malesef :mad:

11 oyuncuda pas yapmasini biliyor en önemli nokta bu gerisi zaten kolay

sen umutluysan bi problem yok!!!herkes birbirinden kopuk oyunuyo takım ruhsuz offf pöffff:(:mad:

Evet ben umutluyum !! Ne kadar da çok abattınız ya ! Tamam çok kötü oynadık ama en fazla 2 3 maç sonra düzeliriz! Evet çok kopuk oyndık pas bile yapamadık ama düzelir ! Düzelicek ! ..

Galatasaray'ın olduğu yerde Umut hep vardır bunu unutmasın hiçkimse! Abartıldı hemde çok.. Eleştiride biyere kadar yani.. Sanki elendik!.. Sizin söylediğiniz eleştirdiğiniz herşeyin futbolcular ve Rijkaard farkında ! Onlar da biliyor hatalarını ! Sadece biz farkında değiliz onlar da farkında kötü oynadığımızın ve düzeltmek için çabalıcaklar ! Çok abartıldı...!! :mad:

sorun da orda zaten defans diye koyduğun adam defans yapmıyor ki. paso top kaybı. 2 kupa maçında da görüldü bu. hele sarp denilen adam korkunç korkunç.

Moderatör arkadaşlardan rica ediyorum arkadaşın futbolcularımız hakkındaki hitap şekli konusunda uyarsınlar mümkünse.

Ben maçtan çok Antalya amigosu sipiker ve yorumcuya fitil oldum...Sanki milli maç anlatıyo....

beyler bu takım 4-3-3 de cok ıyıydı niye 4-4-2 oynatıosunuz ki

ufuk-sabri-neil-servet-hakan-m.sarp-arda-elano-keıta-dos santos(kewell)-jo(baros)

seneye de servet leo gokhan zan emre asık ayhan m. topal arda satılr yerıne bır turk defans(a.turan-aykut demir) ve bir orta saha alinır(nurı-hamit) bence cok zor bırsey degıl haldun ustunel halleder

dediğin mantıklı ama şunu belirtmek isterim santos forvet oynamasın keita oynasın

bugün rakip tamamen fiziğiyle oynadı artı çok da sert oynadı

bizim tekniği yüksek usta ayaklarımız top ayaklarına gelir gelmez üzerlerine gelen hayvani prese karşı koyamadılar.

rakibin presi yüzünden topu ayağımızda tutamadık pozisyon da bulamadık doğal olarak

forvetin kim olduğunun belli olmaması zaten oyun kuramayan takımımıza tuz biber ekti

jo oyundayken ona uzun top atmaya çalışan bi sistem vardı ki bu da beni üzdü

bu mağlubiyetin ve rezalet oyunun asıl sebebi ortasahanın ortasında sarp ve ayhanın oynamasıydı, hiç pas yapamadılar pres de yapmadılar. elanoyla başlamalıydı

bir de bu barışın kanat forvet oynaması var ki son maçlarda beni çıldırtıyo elano gibi Brezilya milli takımının sağ kanatı bizdeyken onu yedek oturtup barışı oynatıyoruz.keita gelse bu sorun çözülecek en azından

ayrıca resmen 4 tane stoperle oyadık bari neill sağbek oynasaydı

Baros'un yaptığı presi TSL'de hiçbir forvet yapmıyordu,ayrıca adam golünü de atıyordu onun eksikliğini hissetmemiz normal bence çünkü yedeği yoktu Baros'un

messi bile barcayı etkiliyor

Takımın halini şöyle anlatayım. Hababam sınıfını izleyenler bilir. Hani orda adamların hoşafına mı şekerine mi ilaç atıyorlardı ve adamları bayıltıp denizin ortasına atıyordu kızlar. İşte halimiz şu an öyle. Bayıldık resmen , uyuyoruz.

Allahtan bu kazayı lig maçında yaşamadık iyiki lig maçından önce kupa maçı yaptık kayseri maçı bu şekilde olmaz

Türkiye kupası maçı,çerez maçı mı?

Ne demek Allahtan ligde yaşamadık.

Biz bütün kupaların favorisiyiz ve talibiyiz.

Adam kalkmış yenildiği maçtan sonra lig maçı diyor.

Lig ne kadar önemliyse,bu maçta o kadar önemlidir.

bugün rakip tamamen fiziğiyle oynadı artı çok da sert oynadı

bizim tekniği yüksek usta ayaklarımız top ayaklarına gelir gelmez üzerlerine gelen hayvani prese karşı koyamadılar.

rakibin presi yüzünden topu ayağımızda tutamadık pozisyon da bulamadık doğal olarak

forvetin kim olduğunun belli olmaması zaten oyun kuramayan takımımıza tuz biber ekti

jo oyundayken ona uzun top atmaya çalışan bi sistem vardı ki bu da beni üzdü

bu mağlubiyetin ve rezalet oyunun asıl sebebi ortasahanın ortasında sarp ve ayhanın oynamasıydı, hiç pas yapamadılar pres de yapmadılar. elanoyla başlamalıydı

bir de bu barışın kanat forvet oynaması var ki son maçlarda beni çıldırtıyo elano gibi Brezilya milli takımının sağ kanatı bizdeyken onu yedek oturtup barışı oynatıyoruz.keita gelse bu sorun çözülecek en azından

ayrıca resmen 4 tane stoperle oyadık bari neill sağbek oynasaydı

Ardayı unutma hacı çok labali bi havalarda geziyo birisi yere indirmeli.....

Neden herşeye muhalif oluyorsun?Amacın provoke etmekse burda o dediğin olmaz...Biz futbolcularımızın arkasında dururuz...

Türkiye kupası maçı,çerez maçı mı?

Ne demek Allahtan ligde yaşamadık.

Biz bütün kupaların favorisiyiz ve talibiyiz.

Adam kalkmış yenildiği maçtan sonra lig maçı diyor.

Lig ne kadar önemliyse,bu maçta o kadar önemlidir.

Bu maçın telafisi var ama Kayseri maçının yok.Fark çıkarsa 4 e başlayacağız fener puan kaybetsin nöbetlerine.

sen gerçekmisin lann:evilsmile:

Arda'yı söylemek istemiyorum ama çok bencil oynamaya başladı Elano'ya olan durum Santos'a da var sanki:(

Elanoda olmasa fark yemeye doğru gidiyordu orta sahamız ve maç

Ayhan ne sanıyor acaba kendini boş boş top sürmeler falan . Barışa birşey demiyorum zaten verem etti izleyenleri .

Bravo Neill Bravo Elano !

Geri kalan herkese yazıklar olsun :(

Kalecimiz ve defans dörtlümüzün Leo Franco, Sabri, Servet, Neill, Hakan B. olması gerektiğinin sağlaması oldu bu maç. Anlamıyorum Antalya'yı kaç maçtır teslim oluyor adeta Beşiktaş'a bize gelince oynayacakları tutuyor sadece tesadüf(!)canım. Ayhan bu takımın bozuk parçasıdır ve bu bozuk parça çevresindekileride bozuyor kilitliyor takımı, zincirleme bir etki yaratıyor. Ayhan bence düşünülmemeli fazla kadroda madem o kadar genç var onlar oynasın. Hiç olmazsa tecrübelenirler.

Geri
Üst Alt