Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Tercihlerde çok ciddi sıkıntı var. Stoper Emre'nin sağ bekte oynaması. Sağ bek Uğur'un solda oynaması. Barış tercihi en başından beri zaten sıkıntı.

Kaybedilen maç olarak kalır umuyorum. Gerekli dersler çıkar umarım..

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Fazla bişey söylemek istemiyorum.Kötü oynadık yenilgiyi hakettik.Orta saha çok kötü,bir bakıma iyi oldu Kayseri maçında kadar gerçekleri görürler.Sabri,Hakan Balta,Keita takıma döndüğünde bazı şeyler otomatik olarak yerine oturacaktır.

bu kadarda olmaz antalya hersetı bızden daha ıyı yaptı 2 pas yapamadık yemın edıyorum1 tamam 2 tamamda yeter artık ya hala 442 oynuoruz hemde sag acık barıs yeter 2-1 e yatacak hale geldık rıjkaard neyi bekliyo hala tekrar ofansif takım olan 433 e donmemız lazım

Mustafa Sarp liderlige soyunuyorsa bu takimda bi sorun var demektir.

Amatörce oynadik resmen.Forumdan 11 kisi toplanalim bizde bu futbolu oynardik.Ayip..

Ufuk Ceylan,Barış Özbek,Emre Güngör,Mustafa Sarp,Uğur Uçar..

rezalet..

berbat takım......

berbat kurulum

berbar yapılanma....

berbat oyun......

nondayı gönderelim diyenler acaba şimdi ne diyorlar... kaç kere dedik DUVAR rolü üstlenecek santrafor lazım. olmazsa olmaz......

bu sene de kayıp oldu saçmasapan transfer politikası yüzünden geçmiş olsun....

madrid maçları sembolik oldu artık.........

Tabelacılık mı? Renkdaş ne tabelası ya ben ortada futbol görmedim ki 11 tane kral havasında oynayan ruhsuz oyunculara kızdım,Servet kralım der kaptırır,Ayhan kralım der kaptırır,Barış serseri mayın gibi nereye koştuğunu bile bilmez,para verseler satın bu maçı diye herhalde bundan kötüsü olmaz.

Bugün Elano'nun oynamaması çok iyi oldu Kayseri maçı açısından

Elano girdi takim toparlandi

Sabri-HakanBalta-Keita-Baros dönsün siz o zaman görün takımı

sene sonu barış,ayhan,mustafa sarp,servet,emre güngör direk şutlanması lazım.Takımda resmen sırıtıyorlar.Bu kadar kazma adam bir arada oynayıncada bu sonuç kaçınılmaz oldu

Emre Güngör ne zamandan beri bek oynuyor..Onun tarafından cok atak yedik..Uğurda solda oynayamıyor ya..hiç oynayamıyor..Ayhan herzamanki gibi saçmalıyor..Bühün Mustafa Sapta Berbattı..bide bu düzende bu futbolcularla orta alanda baskı 0..yol gecen hanı gibi..Barış özbeki hiç saymıyorum..Aşırı kötü bir oyuncu..

kusura bakmayın arkadaşlar ama şu ayhanı oynatan adamın teknik direktörlüğünden şüphe ederim.

bende gördüğüm tüm mesajlarında ona buna sallayan yeni üyeden şüphe etsem mi acaba??

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Hadi agir konus adamsan

+ Top adam'a fln çarpmiyor düz kaleye gidiyor, adam ol !

Benim adamlığımla ilgili yorum yapacak pozisyonda olduğunu düşünmüyorum.Aç tv'yi izle Neill'a çarpıyor mu bir bak.Ondan sonra gider yaparsın.

bek ler çok can sıkıcı sabri meğer bu takımda sağ bek oynayacak tek kişiymiş bende eskiden pek beğenmezdim ama bu takım sabri ve hakan diye bağırıyor resmen ne zaman sahalara dönecek bunlar ya hiç sakatlanmayan sabri ve hakan dı onlarda bu sene sakatlar geleneğine katıldı giden gelmiyo yaa:mad:

Arda galiba sahada Selena'yı görüyor topu ona atıyor,aklını futbola ver kaptan!

Geri
Üst Alt