Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Kötu oynadik, Baris ve Ayhan maçin adamlariydi (!)

Ama olsun kötu gunler gelip geçeçek, siz 1-2 sene sonra oynuyacagimiz total futbol'u dusunun :)

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Kötü oynadık ve kaybettik .

Dos santos henüz hazır değil.

elano ve neill(servete rağmen) takımda en isteklilerdi.

bizim türk oyuncularımız alışmamışlar defans oyuncusunun orta sahaya topu getirip pas atacak adam aramasına, bu yüzden neill de 2 hata yaptı. neill, elano bu lig için fazla kaliteliler. bu adamların yerinde olsam; tsl, kasap oyuncuların oynadığı bir lig, bu ligde oynamak yerine gider zimbabve ligine transfer olurum.

Ben bu maçta futbolculara hiç suç bulmuyorum. Bu takımın böyle oynamasının tek sorumlusu teknik heyettir. Kanatsız bir takım oynadı bugün göz göre göre. Uğurun sol bek oynayamadığını herkes gördü kenardakiler göremedi. Emre Güngörden sağ bek yaratmaya ise hiç akıl sır erdiremiyorum kadroda 3 sağ bek varken (Neill, Uğur, Serkan). Ne Uğura niye sol bekte, ne Emreye sağ bekte etkisizdin diye kızamam işin açıkcası.

maçın bittiği an jonun sakatlandığı andı ondan sonra hiç ilerde pozisyon üretemedik ilerde top tutabilen bir oyuncuydu jo umarım en kısa sürede takıma döner diğer futbolcular için ise (ayhan,emre,barış) bu takımın oyuncuları olamaz onların yerine forumdan 3 kişi oynasaydı kazanırdık.bu kadar ruhsuz olunmaz sözüm üç oyuncuya :mad: :mad:

Ne bekliyordunuz ki? Mustafa, Ayhan , Barış orta sahada ne kadar üretken olabilirsin ki. Elano girince nasılda değişti orta saha? Ayrıca Jo sakatlandı santrofor yok ilerde. Çoğu isim kendi mevkiisinden oynamadı ne bekliyorsun anlamadım?

Aynen katılıyorum Elano konusuna çokk kaliteli bir oyuncu..

Ne bekliyordunuz ki? Mustafa, Ayhan , Barış orta sahada ne kadar üretken olabilirsin ki. Elano girince nasılda değişti orta saha? Ayrıca Jo sakatlandı santrofor yok ilerde. Çoğu isim kendi mevkiisinden oynamadı ne bekliyorsun anlamadım?

elimizdeki bütün ortasaha oyuncularını saydıgını fark ettin mi ?

bence esas sorunun burada olması elimizdeki bütün ortasaha oyuncuları maalesef bal yapmayan arılar ne press ne üretkenlik kocaman bir hiçler

Yav hocam şu tabelacıları alın başımdan çok pis sövecem ha! Ulan uğur'a laf atan bile olmuş! Adam mevkiisinde oynamıyor beyler manyakmısınız siz ya

eksikler bahane değil karşımızdaki takım dünya karmasımı eksiklerle bile onlardan kat kat iyi kadromuz var bu mazeret olamaz.takımda ruh yok.umarım bir an önce düzelirler.keitayı özledim 2 gün geç geldi diye ceza verip küstürmeseler bari...

Rezalet bir maçtı..

Ne Djehoua'ymış arkadaş duymaktan bıktım.

Emre kenarda ısına ısına buhar oldu. Ayhan'ı çıkartıp niye almadı Emre'yi..

Tabelacılık mı? Renkdaş ne tabelası ya ben ortada futbol görmedim ki 11 tane kral havasında oynayan ruhsuz oyunculara kızdım,Servet kralım der kaptırır,Ayhan kralım der kaptırır,Barış serseri mayın gibi nereye koştuğunu bile bilmez,para verseler satın bu maçı diye herhalde bundan kötüsü olmaz.

Katılıyorum herkes fazla havalarda. Arda herkese çalım atmaya çalışıyor dibindeki adama pas atmıyor. Barış Ayhan zaten evlere şenlik. Emre Güngör Uğur stoperdiler sanki Neill'ın ofansa katkısı daha fazladır. Santos takıma hiç adapte olmamış uyum yok. Birşeyler yapmaya çalışan bir Caner bir Elano vardı. Santos önünü kesmese Elano golünü atardı orda.

Sinirlerim bozuluyor ya koşmaktan acizdiler bugün.

Elano ve Neill gerisi sifir

bu kadar kötü bir futbola karşı iyi sonuç aldık

Ya bu spiker neden bizim "Joa'ya" Djehoua diyor :@ çok sinirim bozuldu yemin ederim :)

Kötu oynadik, Baris ve Ayhan maçin adamlariydi (!)

Ama olsun kötu gunler gelip geçeçek, siz 1-2 sene sonra oynuyacagimiz total futbol'u dusunun :)

Rijjkardın sözleşmesi yetecekmi total futbol oynamaya?kac senelik sözleşmesi?

Maç bitti yazıklar olsun Ufuk,Arda,Santos,Jo,Servet,Uğur,Emre,ayhan,Barış bir önce takımdan kovulsunlar !!!

Keita'yla Ergun de gitsin Hakan da yaslandi artik biraksin basketi.

Moral bozmak yok telafisi olan bir mac , samiyende 5'lik yaparız biz bu antalya'yı ..

jo kayseri maçında oynayabilecekmşi acaba?

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| 2.

Hafta sonundaki maç ile bir tutmayın, veya Atletico maçları ile. O maçların havası başkadır. Hem Keita felan da katılıyor takıma, diğer eksiklerde tamamlanınca çok daha iyi oynayacağız. Herşeye rağmen Rijkaard diyorum, herşeye rağmen ümitliyim ve şampiyon olacağımıza da inanıyorum.

Bu kadar basit...
:2_thumbs_up_-_anima

Geri
Üst Alt