Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Ya oyuncuların yerleriyle çok oynuyoorlar ya..Eminin maçtan önce futbolcular nerede oynuyacaklarını bile bilmiyorlar..

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Geçen sene de Antalya'da bunun gibi bir maç vardı.Tek fark gol atamamıştık.Maalesef laubalilik yine aynı.

Ben zaten Barış'tan Ayhan'dan Uğur'dan Emre Güngör'den,Servetten ne beklediğimi biliyorum,benim kızdığım bu adamların yapmayacakları şeyleri yapmaları,kendilerini bir halt sanıp risk almaları.Basit oynamak bu kadar mı zordur!

başımızda rijkaard olmasaydı td ye çoktan sövmeye başlamıştık...zaten ben rijkaard'dan şüphe etmeye başladım.Takımı skibbe gibi oynatıyor resmen

eksikler bahane değil karşımızdaki takım dünya karmasımı eksiklerle bile onlardan kat kat iyi kadromuz var bu mazeret olamaz.takımda ruh yok.umarım bir an önce düzelirler.keitayı özledim 2 gün geç geldi diye ceza verip küstürmeseler bari...

Rijkaard Keita'yı çok tutmuyo anlaşılan. Ama Keita bu takımda en çok iş yapacak adamdır. Geçen maçı tek başına almıştı Antalya'da.

Olan olmuş artık hayat devam ediyor birbirinize kırıcı laflar demeyin beyler. Yarın unutulup gider. Hangi futbol takımı yendiginde taraftarına kazandırmıştır. o yüzden agır konusmayın birbirinize dikkat edin.

bu güne kadar hep olumlu konuştum ortamı germemek için ama bu oyun resmen rezalet uğur sağda iyi oynayamıyorki solda iyi oynasın attığı tüm toplar rakibe gitti hangi mantıkla barış sağ çizgide oynuyor topu 1 metre koşamıyor top ayağına dolanıyor 2 bek olmayınca defanstakiler ne yapsın ayhan ben bile senden daha iyi oynarım resmen rezalet top oynadın emre çolak senden 1 gömlek üstün değilse ben bir şey bilmiyorum artık hangi taktik oynancaksa oynansın kim nerde oynadığını bilmiyor arda 70 dakikada sağ kanada geçti neden bu kadar beklenildi anlamadım ilk devreden sonra sağ çizgiye geçicek diye bekledim al franco'yu vur ufuk'a iki golde'de hata var.

beni kızdıran sitem ettiren olay oyuncuların kötü oynaması değil yoksa bir maçla adam kesmem ama mücadele yok kaybedilen topa bile koşmuyorlar ben size söylim eğer oyuna tempo getiremessek işimiz çok zor görünüyor keita'sız olmaz

Ne olursa olsun Cem,Galatasaray takımının bu kadar silik ve ezik futbol oynaması tahammül edilemez!

elano ve neill(servete rağmen) takımda en isteklilerdi.

bizim türk oyuncularımız alışmamışlar defans oyuncusunun orta sahaya topu getirip pas atacak adam aramasına, bu yüzden neill de 2 hata yaptı. neill, elano bu lig için fazla kaliteliler. bu adamların yerinde olsam; tsl, kasap oyuncuların oynadığı bir lig, bu ligde oynamak yerine gider zimbabve ligine transfer olurum.

bana göre kewell, elano, keita 3lüsü olmadan hücumda hızlılığı ve takım içindeki uyumu sağlamak çok zor. kaptan gittikçe yokları oynuyor, maç içinde özellikle ilk yarı çok sinirli hareketleri vardı. inşallah bir an önce gol atmanın yanı sıra maçtan kopmamak için kendini toparlar.

Turu 70% gectik en önemlisi gol atmakti bu macta onuda yaptik

Rijkaard Keita'yı çok tutmuyo anlaşılan. Ama Keita bu takımda en çok iş yapacak adamdır. Geçen maçı tek başına almıştı Antalya'da.

Antreman eksiği vardı sakatlanma riski vardı onun için oynatılmadı

Maç umrumda değil ama Rijkaard takımı çok dağıttı. sistemini ve bitirdi.

Ufuk - Golleri geçtim ama çıkışlarında hep topu rakibe attı. Güven vermedi. İleride iyi olur belki.

Emre G. Fena değildi fakat topu hiç iyi kullanamadı.

Neill - Ayağa oynamak adına 2 kere kontra yedirdi bize ve defans da güven vermedi.

Servet Bir adam bu kadar berbat pas atar. REsmen saydım 14 topu Antalya ya hediye etti. 2 kere kritiki top kaptırdı. 2 gol yiyorduk adamların kapasitesi yetmedi.

Uğur. Ters ayayklı adam ne yapabilirse onu yaptı. Yine de oradan çok açık vermedik.

Caner Arkasın da destek olacak. PAs atacak adam olmayınca oynamadı. Artı çok kötüydü. 90 dk adını duymadım.

Ayhan Akman Sahanın yıldızı!! Bir adam bu kadar rezil mi oynar. Yemin ederim. 25 - 65 dk arası adını 1 kere duymadım. Ayıp insan utanır.

Barış 1 orta yap. 1 bindirme yap. Onu geçtim geri gel koş bari..

Arda Turan Gol dışında berbat ötesiydi. Artık kağnı hızında Nonda Ya kızardık ondan kötü. Kardeşim ilk yarı orta sah da takımı toplara top al. Herkese pas yaptır. Ama güç var mı? Yok Arda çarpışıyor yerlerden kalkamıyor.

JO Fena değildi ama sakatlandı. Yorum pek yok.

Dos Santos 2 maçta 65 dk izledim. adı Fıss Santos olsa daha iyi şimdilik.

M. Sarp 60 dk. iyiydi sonra o da takıma uydu ve acayip kötü oynadı.

Elano Hala ?? kötü..

Rijkaard İnanılmaz saçma kadrolar sürüyor. Elindeki sisteme eksik adamları tammalayıp devam edeceğine saçma sapan Arda forvete, Uğur beke, vs.. garip işler yapıyor. Takım da Disiplin bitti resmen.

Sonuç:

Antalya korktu. 2-1 e yattı.

Kayseri den en az 3 farklı yenilgi.

Kötü haldeki A.Madrid den ise 5 ve üzeri bir skorla yenilgi bekliyorum

Bu Futbol düzelmezse çok ağlarız.

trt spikerine sesleniyorum jo nun ayağı çok istesen de kırılmadı. 2. golden sonra da mutluluğun açık bir şekilde görüldü. Galatasaray 3 pas yapmakta zorlanıyor diyeceğine ilk önce 3 kelimeyi bir arada düzgün bir şekilde kullan.

Denizlispor maçından tek farkı Antalya'nın pozisyonları değerlendirmesiydi.

Kayseri maçında berabere kalırsak iyi.

Sabri M.Topal bu adamlar bize lazım

Biz burda Barış'tan yakınıyoruz sen Topal diyon hala. Onun Sarp yada Barış'tan ne gibi bir artısı var anlatsana öğreneyim.

Kimse rezillik falan diye ağzını yüzünü sallamasın. Takım 2. yarı iyiydi sadece Jo'nun olmaması sorun yarattı. Ve en önemli ayrıntıyı unutmayalım ki hiç kimse kendi mevkii'sinde oynamadı.

Ben mi yerleştirdim öyle takımı. Bunu sizin deyiminizle 'Herşeyi bilen Rijkaard' yaptı.

Elano'yu görmediniz mi? Oyuna bir girdi o ne hırs. Son 3 maçtır ya 2. yarı çıkıyor yada bugünkü gibi giriyo. Bu 11de oynatmıyor adamı. 3 tane hücumcuyla maç kazanmaya çalışıyoruz.

Maça Barış-Emre sağ kanadıyla başladık. Boş kalsın daha iyi be.

Hatta Neill,Elano falanda gönderilsin yani anlayacağın bugünkü oynayan oyuncuların hepsi gönderilsin sayamadığım unuttuğum varsa özür dilerim sen ekle Namık

seni gönderelim. nasil Galatasaray taraftarisin sen ? skor taraftari....

iyi gidince galatasarayli iyi gitmeyince hepsi kovulsun

bu ortasaha ve defans anlayışıyla bizim hermaçımız diken üstünde geçer.sakatlar falan bahane.ortasaha ve defans resmen bitik.forvette adam gibi santrofor yok.arda formsuz.yani şu an için takımımız sorunlu bunu kabul edelim.kayseri maçında gene bu ortasaha oynayacak.

Geri
Üst Alt