Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

pöfffff bu gece tam bir hayal kırıklığı jo nun durumu nasıl bari

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Haci bu takimda ki sakat oyunculardan haberin yok galiba. Kewell,Baros,Sabri,Topal,Hakan Balta. Keita yeni geldi zaten. Jo da macta sakatlanti. Cok iyi rötasyona giriyoruz bu sakatlıklar sayesinde ha :D

ömer yemin ediyorum bu günkü skor umrumda değil beni çıldırtan pas hataları ve kaybedilen toplara koşmamaları insan biraz hırslı olur kazandıkları parayı artık fabrikalar kazanmıyor ama ben rijkaard'a güveniyorum bir daha barış sağ çizgide oynatmaz ayhana ise forma vermez

Galatasaray çok kalitesiz top oynuyor futbolcular bireysel iyi ancak takım olarak kalitesiz o zaman satacaksın iyi para edenleri Arda Servet Topal gibi adamlardan 20 milyon Euro gelse iyi kar olur o parayla Elano yada Neill gibi 2-3 adam alınabilir

muthıs yorum be abi:2_thumbs_up_-_anima

keita +kewell+baros+arda bu takımın %80 i imiş. Boşuna sistem taktik filan yazmışız

Arda ileri üçlüde oynar sorun ne? Orta üçlüdeki adamların yüksek pas yüzdesiyle oynaması lazım Arda dribbling sevdasından vazgeçmedikçe Iniesta'nın görevini yapamaz.

İniesta aramıyoruz zaten. Keita Kewell var unuttuğun. Kallström orta sahadaki sıkıntıyı çözmezdi. Aksini savunma hiç. Oraya 2. bir Elano değil bir savaşçı gerekir.

Sağol renktaş sen anladın beni

Dostum bunu anlamayanlara ben şaşıyorum bu takımın bir sistemi yok sen istediğin kadar yıldız al hiç bir anlamın yok sezon başıda böyleydi zaten 4 yıldızdab 2 si oynasa türkiyede maç alırsın zaten ee şimdi sakatlar olunca gerçek çıktı meydana o kötü oynamış şu oynamısmı filan.

Eksikleri görüp transfer istiycek adam FR nonda kalıp yerıne sağlam orta saha alınsaydı kim itiraz ederdi bugun?

Bana barışın aydından bir artısını söyleyin ya 1 tane koy o zman barışı sağ beke ko sağ tarafa ardayı elanoyu ortaya al bunları düşünmek benim bizim taraftarın işi değil tabiki ama bazı gerçekler çok sırıtıyor gerçekten

104 kisi var burada.. Skor taraftari var ne yazikki aramizda.

Yok Kayseriden 3, Atletico'dan 5 yeriz falan. Sizi bu maçlardan sonrada burda görmek isteriz :) Her takimin inis ve çikislari vardir. Takimimiz ara döneminde iyi hazilanamadi.

Sakatlari sayalim:

Sabri

Hakan

Mehmet T.

Baros

Kewell

Bunlarin beside ilk onbir oyunculari.

Sabir ustadlarim sabir...

Olumlu birşeyler söyle o zaman takım hakkında. Söyleyebiliyor musun?

forvet gerek. bu köadar iyi transfer yaptılar illa biryerleri eksik mi bırakacaklar.........

Eksiklerimiz çok ama herkes canını dişine takarak oynasa bir şeyler yapmaya çalışsa bir şey demem ama oynamıyorlar Galatasaray ruhu yok.

Galatasaray ın oynadığı şu an ki futbol bana 2.Fatih Terim dönemini hatırlatıyor...

Bu kadro kupadan haftaya elenir. Fenevbahçe maçıyla ligden kopar.Madrid maçında ise fark yer.

Ne yazık ki Türkiye'nin en kötü futbolu oynuyoruz.

Sporx'de Esat Dergi "içmeden sarhoşluk" diye güzel bir yazı yazmış.Okumanız tavsiye edilir.

Bu geri dörtlü olduğu sürece başarı bu takımın kapısından içeri girmez.

Neill,servet,uğur,emre kaç pas hatası yaptı acep?

Gene mi sen ya? Nolur usta futbol bilgini bizden esirge.

104 kisi var burada.. Skor taraftari var ne yazikki aramizda.

yok kayseriden 3, atletico'dan 5 yeriz falan. Sizi bu maçlardan sonrada burda görmek isteriz :) her takimin inis ve çikislari vardir. Takimimiz ara döneminde iyi hazilanamadi.

Sakatlari sayalim:

Sabri

hakan

mehmet t.

Baros

kewell

bunlarin beside ilk onbir oyunculari.

Sabir ustadlarim sabir...

+1905

Emre Güngör bitmiş artık ya ilk geldiği yılki gibi değil sakatlık mahvetmiş Emreyi

Bu kadro kupadan haftaya elenir. Fenevbahçe maçıyla ligden kopar.Madrid maçında ise fark yer.

Ne yazık ki Türkiye'nin en kötü futbolu oynuyoruz.

Sporx'de Esat Dergi "içmeden sarhoşluk" diye güzel bir yazı yazmış.Okumanız tavsiye edilir.

Bu geri dörtlü olduğu sürece başarı bu takımın kapısından içeri girmez.

Neill,servet,uğur,emre kaç pas hatası yaptı acep?

Bu kadar kötü bir tablo göremedim ben...Evet iyi futbol oynamıyoruz ama bu kadronun Türkiye'nin en iyi futbolunu oynayacak kapasitesi var...Sadece bunun bilincine varsınlar yeter...Tek büyük Galatasaray!!!Kara gün bekçilerine sevgilerle:ciftetelli:

Maçın özeti:takım olarak berbat futbol, bazı futbolcular için sıfır mücadele.

Forma şansı bulmuşken bu kadar kötü kullanmak bazıları için şaşırtıcı.

İniesta aramıyoruz zaten. Keita Kewell var unuttuğun. Kallström orta sahadaki sıkıntıyı çözmezdi. Aksini savunma hiç. Oraya 2. bir Elano değil bir savaşçı gerekir.

sarp ta savascı ama goruyoruz oraya hamit gerekir

iyimserlik adına en ufak bir kıvılcım dahi göremedim...orta sahaya 1 bile değil 2 transfer gerekir diye düşünüyordum transfer başlamadan,kimse alınmadı...bakıyorum belki elano geçer not alır,diğerleri varda yok kabilinden...barış a futbolcu diyenlere,mustafa yı lampard görenlere selam olsun...herkes sağlam ve formda olsa bile bu orta saha yetersiz...keita-arda-gio da forvet oynayabilir ama arkasında müthiş bir orta saha kurgusu olursa...ben aklım yeterek 30 senedir futbol izlerim yetersiz bir orta saha ile şampiyon olabilmiş,büyük başarı yakalayabilmiş bir takım görmedim...2 yıl önceki topal a ve ayhan a o kadar muhtacız ki...takıma balta-topal-sabri-keita(hepsi birden)tam randımanla katılmadan rahat maç izlemekte,şampiyonluktan ümitli olabilmekte pek mümkün görünmüyor...şimdi felaket tellallığı ile suçlanacağımı biliyorum,tecrübeyle sabittir..iyisimi biraz ara vereyim yazmaya,canım bu kadar sıkkınken...

Geri
Üst Alt