Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Kewell şu ara sakat zaten sürekli rotasyonlu oynuyoruz sakat olmadığında. Bu kadar ortasaha aynı türden olduktan sonra yeni bir ön libero alınmazdı. Keşke Kalsstrom gelse de görsek Topal-Elano-Kalsstrom nasıl oynuyor. Takımın pas yüzdesi fazlasıyla yükselirdi.

Savaşçı dediysem şu an bizim takımda bulunan dengesizler gibi değil. En azından top sürmesini ve ileri doğru 90-45 derece arası açıyla pas atabilecek ortalama yeteneğe sahip biri yani.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Bunu tetikleyen biraz oyuncuların asıl mevkiilerinde oynayamamaları ve laubali bir tavır içerisinde olmalarındandır. Bu maçın tek iyi yönü ise bundan sonra Rijkaard'ın bugun kü hataları görmesidir. Toparlanırız bundan sonra. Rahat olun. Özellikle Keita geldikten sonra çok rahatlicaz.

son 2 maç'tır sağ kanat oyuncularının yüzünden sağdan atağa kalkamadık rijkaard takımı ilerde oynamaya alıştırması lazım bir kere oyunu açamıyoruz offff offff sıkıntıları anlat anlat bitmiyor

emre-baros-18439_501.jpg

Bugünkü oyundan sonra futbolcuları ayrı ayrı değerlendirmeye gerek yok. Hepsinde en temel eksiklik aynı...

Neilli önceden izlememiştim. bugün izleme fırsatı buldum ve gördüm ki;ağır, pas hatası yapan, sıradan bir defans oyuncusu. Yazık verilen paralara.

al sana total futbol diye konu actim kaldirilmis. uyeligimi iptal edin ve butun actigim konu ve yorumlar kaldirilsin. buranin antudan farki kalmamis. elestirmek yasak. yaziklar olsun

GSTV'de Kayseri yorumları süper :D:D

Bugün o savunma arkasına atılan toplarda Veysel olmayacak Djehou olmayacak. Agüero ve Forlan olacak. Kimse kusura bakmasın şu oyunu gördükten sonra turu geçeceğimizi düşünmüyorum. Hatta bana göre fark olmazsa yine şanslıyız. Elin avrupalısı Antalya gibi değil bulduğunu atar. Üstelik takım düzeleceğe benzemiyor. Rijkaard'ın saçma sapan kararları , oyuncuların performansları resmen çileden çıkarıyor insanı. Ligde de bundan sonra bi varlık göstereceğimizi sanmıyorum.

takım kimliğini kaybetti resmen

bu takıma ruh lazım.

hala birçok eksiğimiz var.

en az 2 transfer lazım.

Bir takım ancak bu kadar kötü olabilir. İşini iyi yapmayan, ruhsuz, işine odaklamayan futbolcu olur mu? Bu kadar kötü oynamaya mecbur değiller yenilebilirsin ama mücadele ederek yenilir GALATASARAY gibi bir takım, Eğer bu takım bir markaysa eğer futbolcular profesyonelse bizlerde enayiyiz o zaman. (Her maça konsantre olunmalı )

Bugün o savunma arkasına atılan toplarda Veysel olmayacak Djehou olmayacak. Agüero ve Forlan olacak. Kimse kusura bakmasın şu oyunu gördükten sonra turu geçeceğimizi düşünmüyorum. Hatta bana göre fark olmazsa yine şanslıyız. Elin avrupalısı Antalya gibi değil bulduğunu atar. Üstelik takım düzeleceğe benzemiyor. Rijkaard'ın saçma sapan kararları , oyuncuların performansları resmen çileden çıkarıyor insanı. Ligde de bundan sonra bi varlık göstereceğimizi sanmıyorum.

Malesef haklısın :mad:

Bakıyorumda transfer döneminde bize sallayan adamlar şimdi orta sahalara defanslara yönelmişler ve o zaman savundukları adamları 2 günde yine darağacında salladırmışlar:)

Yine klasik vahim sonuç tablosu ,ne kadar acı değil mi?

Biz burda bir kaç arkadaşla gerçekleri söleyince Hıncal Uluç olduk,ama hep şunun farkındaydık biz futbolu biliyoruz arkadaş..

Bizi bu transferlerle eğlendiremezler,bu takımda sistem yok.

Eğer böyle devam ederse iddia ediyorum ,sonumuz yakın mesafe..

Felaket tellallığı yaptığım yok,sadece oynanan futbol ortada ve kısa vadede kimse sihirbaz değil takımı kanatlandırsın.

İç saha maçlarımızı tarftra desteğiyle zar zor olsa da alacağımızı düşünüyorum ama deplesmanlarda işimiz çok ama çok zor..

Şu anda sistem oyununda vazgeçtim artık,yıldızlara dayalı oyun yapısında ne kadar puan kapsak kar gözünde bakıyorum

tabi o yıldızlarda bu takımda oynayabilirse.

takım BERBATTI.bu kadar ruhsuz olunmaz anlamadğım dos santos takıma HİÇ alışamamış!

Bence senin Futbola bakis acin yanlis.. Takimda Dos Santos´a ayak uyduracak oyuncu yoktur..!! Arda Turan buna dahil..!! Arda Turan Bosna macindan buyana fiss...

Dos Santos´un cabaladiginni bütün Takim yarisini cabalasaydi inan bana bu maci kazanirdik...

Geri
Üst Alt