Ziraat Türkiye Kupası Finali 10 Mayıs’a Alındı!

Sorun basıp geçmek değil haksızlık keşke anlasanız

Bizle ilgili bir haksizlik yok . Bizi ilgilendiren bir durum da yok

Kupa finali oynayacak bir takimla macimiz olup da arasinda az gun olsun da yorulsunlar hadisesi fb ye yarar , ya da yedekleri oynatsinlar lafi da bize yarar

Bu teorilerin anlami yok . Sacma dusunceler .

Bizim takım güven vermiyor arkadaş yoksa akhisar isterse 15 kişi çıksın maça sorun yok. Bizimkilere güvenemiyorum ben. Alanya maçını bile ne hale soktular. Şimdi derbi de rehavet yaratmıştır iyice salarlarsa oturur ağlarım artık. Bu konuya gelirsek şaşırmadık ufak ufak deniyorlar işte GS düşer mi acaba diye.

Bizim takım güven vermiyor arkadaş yoksa akhisar isterse 15 kişi çıksın maça sorun yok. Bizimkilere güvenemiyorum ben. Alanya maçını bile ne hale soktular. Şimdi derbi de rehavet yaratmıştır iyice salarlarsa oturur ağlarım artık. Bu konuya gelirsek şaşırmadık ufak ufak deniyorlar işte GS düşer mi acaba diye.

Valla hocanın olduğu yerde rehavet olmaz diye belledik.Görelim bakalım.

Ufak ufak değil sağlam deniyolar ama terim tutuyor ayakta lafa gelince konuşanlar icraat göstermedikçe vurmaya devam ederler.

Ligin kritik haftalarına girdikçe federasyonun yönetimi kime bıraktığını artık çok net görebiliyoruz. Bu sene Fenerbahçe'nin yarıştan kopacağı her maç devreye giren Ali Palabıyık maça atanıyor falan. Zaten geçen hafta yazmıştım Ali Palabıyık veya Halis Özkahya'nın atanması durumunda atamayı yapanın Aziz Yıldırım olduğunu düşündüğümü.

Bir de olayın şu boyutu var ki, 20 Mayıs akşamı şampiyon olmuş isek bütün bu oyunlar iyi ki olmuş diyeceğim. Bu şampiyonluk benim bugüne kadar gördüğüm en önemli şampiyonluklardan biri. Bunu da "Hepiniz gelin ulan" mottosuyla almış olmayı tercih ederim.

Bu sezon sampiyonluk gelirse 4 uncu siraya konabilir deger acisindan (son 35 senede oncesine hakim degilim)

Ilk 3 degismez

2005-2006
2011-2012
1986-1987

Fb den sonra ikinci rating bizde ama a2 meselesi belki o esnada fb maci aspordadir , atv de haber filan vardir

Ya da asporda bjk misal atiyorum konya ile oynuyordur da biz daha alt kademe biriyle oynuyoruzdur

Fb disindakilere yorum yapamam ama fb varsa o ana kanalda yayinlanir

Fb den sonra ikinci rating bizde ama a2 meselesi belki o esnada fb maci aspordadir , atv de haber filan vardir

Ya da asporda bjk misal atiyorum konya ile oynuyordur da biz daha alt kademe biriyle oynuyoruzdur

Fb disindakilere yorum yapamam ama fb varsa o ana kanalda yayinlanir
fb den önce diyelim ona biz artık. Onların birinciliği ali şen dönemindeydi.
Son 20-30 yılda durum değişti nekadar da fener medya yandaşları ve Ali şenlikler bunu kabul görmek istemezsede.

Şampiyonluk şike süreci uefa kupamız gibi etkenler bu süreçte etkili olmuştur tabiki burada.

Saygi duyuyorum fakat katilmiyorum . Fb her daim siyasi , mali , idari , her anlamda turkiyenin en buyugudur . Bu gercek degismez

Gorusum bu . Baskasi baska derse saygi duyarim fakat katilmam

"En basarili" asla degildir ve olamaya da bilir

nasil hangi kadroyla cikarsa ciksinlar, artik bu mac alinmali !
kalmis zaten bi önemli mac, baslarim rotasyona !

Saygi duyuyorum fakat katilmiyorum . Fb her daim siyasi , mali , idari , her anlamda turkiyenin en buyugudur . Bu gercek degismez

Gorusum bu . Baskasi baska derse saygi duyarim fakat katilmam

"En basarili" asla degildir ve olamaya da bilir
Rating halkın ilgisi yön verdiğini düşünmüştüm açıkçası ama mali?

Mali anlamda Türkiye'nin uzak ara en büyüğü biziz açıkçası. Fener ikinci bile olmaya bilir bu konuda.

İdari? Hangi idari den söz ettiğini bilmiyorum açıkçası ama yönetimsel olarak söz ediyor isen oha yani af edersin.

İdari konusunda şimdiye kadar bütün büyükler sınıfta kalıyor açıkçası. Görüşün öyleyse saygı duyuyorum tabiki ama tuhafıma gitti açıkçası.

Geri
Üst Alt