Ziraat Türkiye Kupası Finali 10 Mayıs’a Alındı!

Fb nin kupayi alip alamamasi da onemli . Su an icin direk avrupa katilimi sadece sampiyon ve kupayi kazanana var

Tek istisnasi , sampiyon olan kupayi da alirsa , lig 3 uncusu elemesiz avrupa ligine giriyor

2 incilik CL sansi demek ama bu sadece "muhtemel" bir sans , on elemelerde elenip avrupa liginden de olmak var

Puanlar yakin oldugu icin fb en azindan avrupa ligini garantiye almak isteyecektir cunku 3 ya da 4 bitirirse eleme oynamak zorunda

Saygi duyuyorum fakat katilmiyorum . Fb her daim siyasi , mali , idari , her anlamda turkiyenin en buyugudur . Bu gercek degismez

Gorusum bu . Baskasi baska derse saygi duyarim fakat katilmam

"En basarili" asla degildir ve olamaya da bilir
Bunda 14 sene şampiyon olamamazın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum 90 lı yıllardan itabaren doğan insanların büyük bir kısmının da Galatasaray lı olduğunu düşünüyorum.Rating olarak şuan biz öndeyiz ama dediğin gibi kritik noktlardaki nesil daha çok fenerli bundan belki 20 sene sonra durum tersine dönebilir bence.

ratingi anlamanın en iyi yolu açıp sosyal media da kimin takipçi sayısı fazla diye bakmak. Günümüzde rating budur çünkü.

Mali idari siyasi derken ..

Kuluplerine maddi destek sponsorluk had safhada olan tum adamlar fb de , bugun aziz ne para aktardi belli degil 20 senede , o cekilsin , basta ali koc , kavgali olunan m ali aydinlar , spor salonu yapip hibe eden murat ulker , daha sadettin saranlara ferit sahenklere , kigililara filan girmiyorum . Euroleague takimini sahenk ulkerden devraldi , hem takimi finanse ediyor , oteki koskoca salon dikiyor sehrin gobegine

Idari dedigim belediyeler , yerel yonetimler .. atasehire yapilan salon , yoldan calinarak buyutulen fb stadi , aziz didisen biri olmasa coktan alacaklari kenan evren lise arazisi , mesela fb burnundaki fb tesisleri beton , Gs tesisleri celik konstruksiyon , nedeni arastirilirsa , farkli partilerden olan selami ozturk ile kadir topbasin tek uzlastiklari konunun fb oldugu herkesce bilinir

Siyasiyi soylememe bile gerek yok , son 20 senedir ve sadece mesut yilmaz mehmet agar donemi haric , sizce tum kararlar korumalar en cok kimin lehinde cikiyor , hepsi bjk li olan ve mutlak haksiz olduklari bir olayda bile tff karsisina alamadi fb yi

Daha dusunsem cok sey sayarim .. medya destegini , satilik kalemleri , kamuoyunun nasil yonlendirildigini filan daha eklememe gerek dahi yok

Karsilarinda olan seyler ise , aziz in tavirlari yuzunden hemen hemen butun kulupler 1-2 si haric , medyadaki "tamam fb liyiz de baslarim aziz sana da" diyen gruplar ve feto yapilanmasinda orayi eselemeye calisan orgutler ve nihayetinde kisilerin para aktarmasina limit koyan uefa .

Koc veya aziz harici biri gelecek , bu cevrelerle de barisacak ve gelecek artik tamamen fb nin olacak .

Dost aci soyler . Biz hep GS li kalacagiz ama yaklasan firtinayi gormemek de mumkun degil

Siyaset tarafını pek kestirmek kolay değil ama listenizden dolayı dünyanın her tarafında eğitimli insanlarımız var. Doktorundan tut hakimine kadar elemanlarımız ile donatıldı. Uni de var üstüne.

Ha nekadar faydalanıyoruz bu insan zenginliğinden o tartışılır gerçekten.

ratingi anlamanın en iyi yolu açıp sosyal media da kimin takipçi sayısı fazla diye bakmak. Günümüzde rating budur çünkü.
Evet Galatasaray ın ezici 1 üstünlüğü bulunuyor sosyal medyada takipçi vs...Hatta çeşitli sosyal mecralarda bjkli fenerli veya Galatasaray düşmanlarının yaptığı anketlerde bile bariz üstün çıkıyoruz.

Siyaset tarafını pek kestirmek kolay değil ama listenizden dolayı dünyanın her tarafında eğitimli insanlarımız var. Doktorundan tut hakimine kadar elemanlarımız ile donatıldı. Uni de var üstüne.

Ha nekadar faydalanıyoruz bu insan zenginliğinden o tartışılır gerçekten.

Kim kimden faydalanıyor asıl ona bakmak lazım.

Iyice Fenerleştiniz ha.

Hep bir mağduriyet edebiyatı.

sent via GSC

Evet Galatasaray ın ezici 1 üstünlüğü bulunuyor sosyal medyada takipçi vs...Hatta çeşitli sosyal mecralarda bjkli fenerli veya Galatasaray düşmanlarının yaptığı anketlerde bile bariz üstün çıkıyoruz.

arkadaş genç nesil ağırlıklı olarak galatasaraylı. Yarın öbür gün üyelikleri adam gibi açsalar Galatasaray 2000 de ki gibi bir süper markaya dönüşür almanyanın bayerni neyse Türkiye de GS o olur. fbli eski nesil moruklar bir kaç yıla ölüp gidecek. Bjkli sayısı fblilere yaklaşacak fbli çocuklar göremeyeceğiz aziz iktidarı sayesinde. Sinan istediği kadar konuşsun caz yapsın takmayın.

Ya bunlar fasa fiso . Sosyal medya dedigin sey alelade taraftar , yani biziz

Bizim daha kendi kulubumuz uzerinde gucumuz yok .

Onemli olan karar merciindeki insanlarin tutumudur

Bariz bir ornek turgay demirel , goksel gumusdag , bunlarin hepsi GS camiasindan ama hepsi aziz in gudumunde isler yaptilar . Kisaca bu ulkede fb yi gecemezsin boyle meselelerde

Tek sansin basarida gecmek ve adini duyurup globallik kasmak , bunda iyiyiz , su ana kadar basari seviyemizi hep onlerinde tutuyoruz

Bariz bir ornek turgay demirel , goksel gumusdag , bunlarin hepsi GS camiasindan ama hepsi aziz in gudumunde isler yaptilar . Kisaca bu ulkede fb yi gecemezsin boyle meselelerde

Tek sansin basarida gecmek ve adini duyurup globallik kasmak , bunda iyiyiz , su ana kadar basari seviyemizi hep onlerinde tutuyoruz

Bu ülkede futbol sadece saha içinde oynanan bir oyun değil ki.Kağıt üstünde haklısın Fb bizden daha güçlü görünen bir kulüp.Ama niye biz hep bir adım önlerindeyiz sportif başarıda son 18 senede?

Karar mercindeki insanların 20 sene sonra alttan gelen yeni nesil Galatasaray lılar ile değişeceğini belirttim kendim gözlemlerim böyle.Bunun nedenini de söyledim kendimce, 14 senelik başarısızlık sürecinde ilkokula liseye gidenlerin çoğu şuan idareci bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.

Olabilir. O zaman benzer bir forumda yazan kisi de bugun benim soylediklerimi Galatasarayimiz icin soyler insallah

fakat o gun gelene dek malesef durum bu

Olsun onemli degil , akhisarin cok dinlenecek olmasi haklidir

Az gun olsun dinlenemesin demek cikarciliktir , bizim bunlara ihtiyacimiz yok , paranoya hastaligi bulastirmayalim bize yakismaz
katılıyorum , Galatasaray olarak herşeye ağlaklık yapmamamız gerekir.
Akhisarı'ı yenemiyorsan büyük takım değilsin.

Baya amatör, ucuzluk kokan bir karar. 6 günde o kadar maç yaptırdı şimdi mi insafa geldi bu kurum? Finali biz oynasak demek salıya çekecekler. Böyle de karaktersizler

Saha içinde terimle tepki veriyoruz

Saha dışında taraftarla

Ama maça başı yok bizden kimse lobi falan hikaye görüyoruz hep üzerimize oyun hep.

Galatasaray taraftarının özgüven yoksunluğu beni üzüyor.

katılıyorum , Galatasaray olarak herşeye ağlaklık yapmamamız gerekir.
Akhisarı'ı yenemiyorsan büyük takım değilsin.

Bu kararda sinir bozan durum bence bizle oynuyor oluşu olmamalı. Yani senin durumuna aldırış etmeden kısa sürede bir çok maç yapmanı uygun gören bir kurum diğerlerine bu gibi rahatlıklar sağlıyorsa burda bi anormallik vardır. Nasıl ki o zaman bizden rahat süreyle maç koyulanlara tepki gösterildi bununda ondan farkı yok. Bu açıdan da bakmak lazım biraz.

Yarın alanya osmanlıya çaksın

Antalyada gb ye

Akhisar bizim maça rotasyonla çıksın görecem o zaman sizi tff, ilahi adalet girecek devreye yine inanıyorum çukur kazmaya devam edin siz düşeceksiniz bıkmadan usanmadan.

Antalya gençlere çakması bize fayda sağlamaz bence
Haftaya antalya- başakşehir maçında antalyanın iddaalı olması lazım

Geri
Üst Alt