Ziraat Türkiye Kupası Finali 10 Mayıs’a Alındı!

Meselası ne hocam bu bile bizim üstümüze oynanan oyun rakip biziz diye final tarihi değişti akhisar tam kadro çıksın diye.

biz 6 günde 3 maç yaptık kimse ulan bu ne demedi şimdi final tarihi değişir, bjk maç günü değişiyor hepsi tesadüf mü.

Her hafta pazar günü maç yapıyoruz bir ton sinir stres atıyorlar üzerimize.

Hakem fb'nin has çocuğu ali palabıyık

Geçen hafta bjkli fırat derbiyi yönetti bunların hepsi tesadüf mü.

Akhisar'a bizim maça tam kadro çıkması için 1 gün dinlenme vermek istemişler.

Meselası ne hocam bu bile bizim üstümüze oynanan oyun rakip biziz diye final tarihi değişti akhisar tam kadro çıksın diye.

biz 6 günde 3 maç yaptık kimse ulan bu ne demedi şimdi final tarihi değişir, bjk maç günü değişiyor hepsi tesadüf mü.

Her hafta pazar günü maç yapıyoruz bir ton sinir stres atıyorlar üzerimize.

Hakem fb'nin has çocuğu ali palabıyık

Geçen hafta bjkli fırat derbiyi yönetti bunların hepsi tesadüf mü.

Bir şey diyim mi harbi bitmişsin sen yav :D

Loserlar gibi konuşmazsan sevinirim.

Bu arada kalan 3 maçtada koyar geçeriz bırakın bu işleri her sene aynı terane şampiyon olunca hiçbirini hatırlamıyorsunuz bile.

Bir şey diyim mi harbi bitmişsin sen yav :D

Loserlar gibi konuşmazsan sevinirim.

Bu arada kalan 3 maçtada koyar geçeriz bırakın bu işleri her sene aynı terane şampiyon olunca hiçbirini hatırlamıyorsunuz bile.

Yahu sen neyin davasındasın ben diyorum ki haksızlık var ortada sen mesela dedin örnekledim ben alamayız dedim mi boş boş konuşma.

Yahu sen neyin davasındasın ben diyorum ki haksızlık var ortada sen mesela dedin örnekledim ben alamayız dedim mi boş boş konuşma.

La bırak haksızlıkmış tipe bak Akhisarspor'dan korkuyor puahahha ulan bunlar tam kadro çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Git bir elini yüzünü yıka da titremen geçsin kuşlar gibi loser olmuşsunuz iyice.

La bırak haksızlıkmış tipe bak Akhisarspor'dan korkuyor puahahha ulan bunlar tam kadro çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Git bir elini yüzünü yıka da titremen geçsin kuşlar gibi loser olmuşsunuz iyice.

Kafa basmıyor ki senin anlamaman normal hadi yoluna senin gibilere laf anlatmam ben hosaf var vereyim istersen.

Şu kararın bize bir zararı olmaz ama Tff bir karar veriyorsa muhakkak altında bir hinlik vardır.İyi niyetle bakmamızı beklemeyin.

Akhisardan galibiyet alınamaz diyen yok. İstersen rakibine 10 atıp geç bu ortada bir haksızlık ve saçmalık olduğunu değiştirmiyor ve bunu idrak etmek inan zor değil.

Gene şaşırtmayan yavsaklikta bir karar. Ben olsam ertesi haftaya ertelerdim. Yaptim oldu dersin ne olacak. Kanun yok, kural yok, vicdan yok, utanma yok.

Iyice sacmaladiniz , A-B takimlarinin final gununu hangi takima kime yarayacak sekilde yorulurlat diye mi belirleyecekler

Akhisar yorulacaktiysa fb icin avantajdi , biz once oynuyoruz

Firat kotu mu mac yonetti , istedigi kadar bjk li olsun

Fb aglakligi foruma sirayet etmis

Tamam paranoyaklık yapmayalimda be kardesim sen aylar önce belirledigin mac tarihini degistirirsen ister istemez insanların aklina soru işaretleri getirirsin ki böyle bir ülkede herseyinde şaibe olan bir ülkede onun için insanlarin birseyler üretmesi normal adamlar o kadar rahat ki o kadar rahat fenerbahçe kendi sahasında ki maçı saat 16 da oynuyor bana biri açıklasın sebep nedir yayıncı kurulusmus oymuş buymuş hikaye ben bunların tarafsızlığına 1 gram inanmıyorum ki başımızda davalı oldukları bir hocamız var nasıl bir kinleri var siz anlayin

Biz 16 da oynasak "gunduz maci mi olur insanlar cmt isyerlerinde" demeyecek bir grup taraftar olsak haklisiniz derdim

Ama alinan her kararda istendikten sonra bir bahane bulunur

Bir gunluk erteleme karari sonradan alindi cunku bjk fb macinin persembeye sarkmasi beklenen bir sey degildi ve iki takima da "6 gunde 3 mac , lig kizismis , biri de final..." lafi hakki dogmamasi icindi

Bu mu daha major bir sebep , yoksa akhisar 1 gun gec oynayinca GS macinda kimleri oynatir konusu mu

sorun bu degil zaten sorun bize 6 gunde 3 mac oynattilar. biz o yuzden akhisara yedeklerle ciktik. tepki buna. isterlerse obur hafta oynasinlar.

Geri
Üst Alt