Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.663
- 2.291
- 458
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İkinci Y
İyi o zaman yarn fener gelsin
İyi o zaman yarn fener gelsin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler cevap alamadım yarın fenerle eşleşebilir miyiz ?
Katılmıyorum. Kötü top çıkardı 3-4 tane iyi top oranıda M.Topal-Sarp ile alışverişi kısa mesafede. Sarı karttada amatörce giriş yaptı. Servet ile kıyaslamak ayıp olur Servet'e.
Ufuk tahmin ettiğim gibi bu takımın ikincisi kalecisidir. Aykut bir kenara. Leo'nun yeri alması için epey zamanı var pressiz alanda attığı paslar kötü idi ve ortadan gelen şutta yanlış yerde duruyordu kaleyi bulsa gol olabilirdir.
Abi kadro aynı yaaa püfffffffff
İyi o zaman yarn fener gelsin![]()
Katılmıyorum. Kötü top çıkardı 3-4 tane iyi top oranıda M.Topal-Sarp ile alışverişi kısa mesafede. Sarı karttada amatörce giriş yaptı. Servet ile kıyaslamak ayıp olur Servet'e.
Ufuk tahmin ettiğim gibi bu takımın ikincisi kalecisidir. Aykut bir kenara. Leo'nun yeri alması için epey zamanı var pressiz alanda attığı paslar kötü idi ve ortadan gelen şutta yanlış yerde duruyordu kaleyi bulsa gol olabilirdir.
2 tane güzel top çıkarttı, Servet ihtimal yok atamazdı o topları
Ben izlemiyorum, sana tavsiyem sen de izleme.
Servet kimdir de Emre Güngör ile kıyaslanması ayıp olur,sırtını rakibe dayayıp 10 saniye kadar topun çıkmasını bekleyen ve eğer o rakip az bucuk hızlı ve iyi forvetse topu yanından sıyrılıp aldığı bir defanstır ayrıca sıfır tekniğiyle çalıma kaçan ve çok az gol atabildiği halde ve ağır topcu oldugu halde her duran topta ileriye cıkan bir topcudur
Geçiniz,
hatalarınıda yazın lütfen. E.Güngör yedektir, Servet ile kıyaslamak bile hata.
Servet kimdir de Emre Güngör ile kıyaslanması ayıp olur,sırtını rakibe dayayıp 10 saniye kadar topun çıkmasını bekleyen ve eğer o rakip az bucuk hızlı ve iyi forvetse topu yanından sıyrılıp aldığı bir defanstır ayrıca sıfır tekniğiyle çalıma kaçan ve çok az gol atabildiği halde ve ağır topcu oldugu halde her duran topta ileriye cıkan bir topcudur
Geçiniz bunuda, E.Güngör Servet'in yaptığı vücut ile savunmayı dahi yapamaz. Yaptığı sarı karttaki hareket amatörceydi o bile yeter. Ortadan adamı kaçırdı ilk yarı o şutta.