Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İlk Yarı

Ufuk toptan önce yattı şimdide. LEo gitsin Ufuk geçsin diyenlere boşuna karşı çıkmadık.

Ufuk çok üsütn kaleci olduğu için denmedi onlar. Bir fark yok emin olun. Kaydı ayağı Ufuk'un yatmadı isteyerek. Ama emin olun Galatasaray kalesinde herhangi X bir kaleci olsa zaten en kötü bu kadar olur. En azından yabancı hakkı kullanmayız. Yoksa kimse Ufuk'u dünya yıldızı olduğu için istemiyor. Ama Ufuk'u kesecek Leo ise yazık bize.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İkinci Y

ana51.jpg

logo.png

Kardeşim ellerine sağlık çok sağol + Rep :)

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İkinci Y

Nonda nerdeyse her maç kötü oynuyor her mac oynatıyor Rijkaard

yalnız suan ankaragücü 1 gol atsa çeyrek finalde ts berabere gidiyor.

Nonda'nın saçlarına ak düşüyor.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İlk Yarı

Ufuk çok üsütn kaleci olduğu için denmedi onlar. Bir fark yok emin olun. Kaydı ayağı Ufuk'un yatmadı isteyerek. Ama emin olun Galatasaray kalesinde herhangi X bir kaleci olsa zaten en kötü bu kadar olur. En azından yabancı hakkı kullanmayız. Yoksa kimse Ufuk'u dünya yıldızı olduğu için istemiyor. Ama Ufuk'u kesecek Leo ise yazık bize.

Leo da gönderilecek kadar kötü değil tecrübesi ile döver TSL'deki diğer kalecileri herşeyden önce. Gelmiş adamı kovmak yanlış diyorum. Ne olursa olsun Ufuk hazır değildir. Ayağı kaymış olabilir, ben aldığı pozisyondaki hatasınıda gördüm çıkardığı degaje paslarıda. Erken henüz kendisi için.

Baris kanser sebebi ya.

oha be Ayhan

ayhan sarı kart gördü.

Ayhan elle oynuyor,sarı kart.

Ayhana bak :D

Nonda go home..

City - United maçına geçiyorum ben JO girerse söyleyin :D

Leo da gönderilecek kadar kötü değil tecrübesi ile döver TSL'deki diğer kalecileri herşeyden önce. Gelmiş adamı kovmak yanlış diyorum. Ne olursa olsun Ufu hazır değildir. Ayağı kaymış olabilir, ben aldığı pozisyondaki hatasınıda gördüm çıkardığı degaje paslarıda. Erken henüz kendisi için.

Dedim ya elin Arjantinlisinin 32 yaşında tüm hatalarını yada şöyle diyelim kalede sadece durmasını çekeceğimize varsın Ufuk'un degajları hata yapsın. Ama Ufuk ordu maçında degaj yapmıyordu, bu maçta özellikle istenmiş galiba. O da ortasaha da pas yapacak adam olmamasından olabilir.

Rijkaard sans veriyor alin kendinizi gosterin diye ama kimsenin umrunda degil dogal olarak da Rijkaard 3-4transfer yapti (santos,JO,Neil)

Geri
Üst Alt