Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonu

Bu zeminde bu kadroyla özellikle bu orta sahayla ve Nonda başka bir kısır sonuç olamaz.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonu

Ayhan'ı hiç beğenmedim.

Geçen seneki zemini beğenmiyorlardı değilmi?

Gereksiz bir maç. Güzel bir şekilde takım kendini kasmadan. Antrenman havasında oldu ve bitti.

Emre Çolak'ın kumaşı harika.

JO her an gol atacak gibi duruyor. Top kontrolü bayağ iyi.

Emre G.' ü beğendim.

Servet hatalı paslar hariç iyiydi.

Ufuk Ceylan eğer sürekil oynarsa 1 numara olur.

TFF Marka değeri diyorsa 2016 diyorsa. Koskoca Başkent Ankara'ya bu topraklı balçık saha yakışıyor mu? Pas atsan gitmiyor. Şut çeksen ayağını yere vuruyorsun.

Eğer bu saha berbatsa AŞAŞ stadında oynat kardeşim. Amaç iyi saha değil mi

Gereksiz bir maç. Güzel bir şekilde takım kendini kasmadan. Antrenman havasında oldu ve bitti.

Emre Çolak'ın kumaşı harika.

JO her an gol atacak gibi duruyor. Top kontrolü bayağ iyi.

Emre G.' ü beğendim.

Servet hatalı paslar hariç iyiydi.

Ufuk Ceylan eğer sürekil oynarsa 1 numara olur.

TFF Marka değeri diyorsa 2016 diyorsa. Koskoca Başkent Ankara'ya bu topraklı balçık saha yakışıyor mu? Pas atsan gitmiyor. Şut çeksen ayağını yere vuruyorsun.

Eğer bu saha berbatsa AŞAŞ stadında oynat kardeşim. Amaç iyi futbol değil mi?

Bu arada kura çekimi yarın 11de Trt'de.

35 tane futbolcu alacaginiza, 5 ini yollayip sahaya bakim yaptirsaniz olmaz mi. Hem guzel sahada iyi futbol oyanyp sakatlik sansini azaltirsin hem oyuncu fazlaligi ve bu nedenlede fazla maas odemezsin. Bugun psv stadinin ve antrenman sahalarinin yanindan gectim ve o kadar guzel sahalari varki. Adamlar antrenman sahasina ve hatta suni cime bile bakim yapiyorlardi. Sene sonunda 500.000 euro veripte yeni saha yaptiracagina, bakima en fazla senede 200.000 euro ver.

emre colak ilerisi icin ümit verdi

aydin örnek aLSIN

Ugur,Baris,Topal, Serkan Kurtulus bu takima fazla ya:) Tutamayiz yalniz bunlari:)

Manu,Barca,Chelsea yedirmez bize bunlari:) Saka maka bu kadroyla bu sahada bu hava sartlarinda anca bu kadar. Görev tamamlandi, lideriz.

Valla bugünkü performanslarına göre değerlendirecek olursak hiç bir oyuncumuzu yedirmezler bize.Sadece Servet iyiydi.

Uğur bugün solda iyi değildi kezâ Serkan'da sağda sanıyorum sakatlık olmadan yırtmaktı bu maçta Rijkaard'ın düşündüğü ana nokta.

Ufuk-Emre Çolak-Jo-Sarp-E.güngör iyi idi.

M.Topal-Servet orta halli

Ayhan-Nonda bu takımda şu an oynamaz (rezaletti demicem)

Uğur Uçar yerini yadırgadı daha çalışmalı. Barış yine dağınıktı.

Ufuk ve E.Çolağın üzerinde mutlaka durulmalı.

Zevksiz ve izleyenleri sıkan bir maç oldu genel itibariyle. Ciddi şekilde organizasyon sıkıntısı çektik bu maçta. Tabi bunda zeminin berbatlığı, oyuncuların birbirine alışkın olmaması gibi etkenler de etkili oldu. Ligimizde kalitenin artmasını, ligimizin markalaşmasını istiyorsak eğer oyuncu transferinden önce zemin problemine bir çözüm bulunmalı. Türkiye'nin en modern stadı olarak lanse edilen Şükrü Saraçoğlu'nun bile ne hale geldiğini görüyoruz iki yıldır.

Bir diğer skınıtımız da yaratıcı oyuncu eksikliği yaşamamızdı. maçı nerdeyse pozisyonsuz kapattık diyebiliriz. Tek tehliklerimiz Emre Çolak'ın kullandığı serbest vuruşlardan ibaret. Tabi bu kısırlıkta kanatlarımızın Ayhan ve Barış gibi oranın adamları olmadığı çok belli olan iki oyuncudan oluşmasının da etkisi büyüktü. Barış'ı sağ çizgide oynatma ısrarını anlayamıyorum, Keita dönünce bu durumdan kurtulacağız umarım.

Bir diğer parantez de fazla forma şansı bulamayan oyuncular için açmak istiyorum. Emre Güngör'ü genel olarak beğenenler olmuş ancak 2 senedir beklediğimiz Emre bu ise eğer boşa beklemişiz diyorum ben. Diğer stoperlere nazaran daha seri ancak o kadar. Bana güven vermiyor, her an ciddi hatalar yapabilecek gibi duruyor. Bu sezon sanırım 2. resmi maçına çıkan Serkan'ı ise genel itibariyle beğendim. Pozitif futbol oynamaya çalıştı bugün. Yerine giren Çetin hakkında fazla bir bilgiye sahip olmamakla beraber güçlü fiziği dikkatimi çekti. Emre Çolak'ın ise böyle maçlarda oynatılarak tecrübe kazandırılmasına sevindim. Ancak onu daha şimdiden ilk 11 planları içerisinde düşünenleri görüyorum, bunun için daha çok erken. Yeteneğine kimsenin lafı yok ancak fiziği itibariyle TSL kasaplarına iki beden küçük geliyor. İkili mücadelelerde baskın taraf olduğunu söylemek mümkün değil. Bir oyuncudan sıyrıldığında da genelde yere indirdiler Emre'yi. Yapılan bu hareketler kuşkusuz faul ancak bu faullerin sadece Emre'ye yapılmadığı da bir gerçek. Emre de zamanla bu faullerden kaçmayı, ayakta kalmayı öğrenecektir kuşkusuz. Onun için Emre için biraz daha sabırlı olmak gerek, ancak geleceğini parlak görüyorum. Yeter ki Rijkaard ve Neeskens'in dediklerini aksatmasın, çalışmaya devam etsin.

fenerle yarı finalde karşılaşalım veya finalde ezmek daha güzel olur ama yarın istanbul bb. çıkıcak gibime geliyo

F.Bahçe'yle eşleşmek istemezdim. Mumkunse hiç karsılasmayalım.

Ayhan'ı ve Barış'ı kanatlarda oynatınca olmayan hucum gucumuz taban yaptı.

Fenerle karşılaşmadan fener güzelce elensin gitsin çünkü gereksiz sakatlık ve gereksiz gerilime neden oluyor. Geçmişte yaşanmış örnekleri var itiraz edecekler itiraz etmeden önce geçmişi düşünsün.

Serkan topcu degil.

Adam koskoca Galatasaray'ın lisanslı profesyonel futbolcusu sen topçu değil diyorsun. Şaka bir yana ben de hiç beğenmedim. İstediği yere gidebilir kanaatindeyim. Boşuna vakit harcamasın bizde.

Antrenman havasında geçen vasatın da altıbir maçtı. Sakatlık olmaması çok güzel. Benim çıkarttığım ana fikir Leo Franco ve Nonda gidebilir.

Teşekkürler.

bu patates tarlasinda anca

emre colak iyidi

jo oyuna girdikden sonra nondadan daha cok katki yapti

Geri
Üst Alt