Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Bence Bu Caner'i kesinlikle bonservisi ile takıma kazandırmalıyız. çocuğun kumaşı bayağ iyi kaç maçtr büyük yükşelişteydi bugün ise gücü ve attığı paslar hareketleri ile mest etti.

CSKA umarım verir.

Kaleci malesef yan toplarda berbat topu takip etse planjonla uçar ve yumruklardı ama Aykut hep izliyor.

Aykut çizgi kalesici. çizgi de top gelsin hep kuratırıyor ama Yan top ve araya toplarda inanılmaz kötü. Kaç kere arkaya top sarktı kardeşim çık al tut. Servet deli oldu. Hep dikmek veya aça atmak zorunda kaldı. Biraz Leo gibi zeki oynasa ama olmaz işte.

Ufuk'a şans verilmeli 1 sonraki maçta bence.

Maçın Yıldızı : Arda Turan & Caner ikilisi.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Umut: Tamam, tamam. Leo var mıydı yoksa o da mı noel çocuğu olarak ülkesine kaçmıştı.

Gökhan: : O da gidenler arasındaymış.

Umut: Tüh ya…

:D

Hakan Balta bir daha zor girer ilk 11'e.Bize kıvrak adam lazım sol bek'te.Caner bugün fazlasıyla haketti ilk 11 e girmeyi.

Tatile güzel girdik.Galibiyeti haketti takımımız.Yüreklerine sağlık hepsinin.

Bence Bu Caner'i kesinlikle bonservisi ile takıma kazandırmalıyız. çocuğun kumaşı bayağ iyi kaç maçtr büyük yükşelişteydi bugün ise gücü ve attığı paslar hareketleri ile mest etti.

CSKA umarım verir.

Kaleci malesef yan toplarda berbat topu takip etse planjonla uçar ve yumruklardı ama Aykut hep izliyor.

Aykut çizgi kalesici. çizgi de top gelsin hep kuratırıyor ama Yan top ve araya toplarda inanılmaz kötü. Kaç kere arkaya top sarktı kardeşim çık al tut. Servet deli oldu. Hep dikmek veya aça atmak zorunda kaldı. Biraz Leo gibi zeki oynasa ama olmaz işte.

Ufuk'a şans verilmeli 1 sonraki maçta bence.

Maçın Yıldızı : Arda Turan & Caner ikilisi.

Yok o kalsın mümkünse o kadar zeki olmasın. Kalsın böyle zekası yeterli. Fazlası zararmış tecrübe ettik.

Aydın ve Ayhan ile yollar ayrılır inşallah devre arasında.

Trabzon attığı golü ve kaçırdığı posizyonları 100 kere gösterirken attığımız 2.golü 1 kere bile göstermediler.. Ömer Üründül ve spiker muhterem trabzonspor kaçırdıkları gollerde üzülüp durdular. Yok şunu yapsa yok bunu yapsa diye. Sabri'nin çizgiden çıkardığı posizyonda spiker resmen coştu. Gol olsa havalara ucacaktı. Son zamanlarda en iyi oyununu oynayan Arda'yı laf olsun boş geçmeyelim diye övdü Ömer Üründül. Övmek bile denemez. Cımbız ile çıktı ağzından laflar. Yok koştu da pres yaptıda. Adam 1 asist ve 1 gol atmış.. Özer'i övmeyi biliyorlar..

Hakan Balta bir daha zor girer ilk 11'e.Bize kıvrak adam lazım sol bek'te.Caner bugün fazlasıyla haketti ilk 11 e girmeyi.

Iyide caner sol acik oynadik bekde okadar etkili olmuyor ama.

Kırmızı formayla çıksaydık keşke :D

Yok o kalsın mümkünse o kadar zeki olmasın. Kalsın böyle zekası yeterli. Fazlası zararmış tecrübe ettik.

Evet son zeki olduğunda Sivas da nerdeyse şampiyonluğu veriyorduk. Takım attıkça Aykut yedi. Allah dan yendik yinede.

Aydın artık kredisini tamamen tüketti. Bu kadar şansı değerlendiremeyen bir adamın Galatasaray'da işi olamaz.

Tebrikler...

Son zamanlarda izlediğim en zevkli maçlardan biriydi.. İki takım futbolcularınında ayaklarına sağlık.. Ayrıca taraftarlarımızda çok iyiydi..:) 2-1 kazandık.. Güzel başlangıç kupaya..

arkadaşlar paramız yokmuş transferde olağanüstü şeyler beklemeyelim bugünkü maçı 2-1 e kadar izledik takım olarak iyi savunma yaptığımızı gördüm umarım dahada iyiye gideriz

Helal olsun hepinize. Harika oynadık. Arda'nın bizim için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.

Bugün Ufuk'u görmeyi bekliyordum ama Aykut'u gördük yine.Bugün Sturm Graz maçındaki kadar kötü olmasa da ben sevemedim şu adamı bir türlü :D

macın en kötüleri : ayhan - alparslan (sol bek değil oda zaten ) sonra mustafa sarp ve aydın...

barış kötü oynadı demek kolay yada alışılmışın tekrarı ama gayet iyi oynadı...

Evet son zeki olduğunda Sivas da nerdeyse şampiyonluğu veriyorduk. Takım attıkça Aykut yedi. Allah dan yendik yinede.

Leo'nun Fener maçında yaptıklarını ve hiçbir maçta yapmadıklarını sayarsak burdan köye olur. Hem zaten ben Aykut'u beğenmem ama Leo'dan eksiği yok. hatta refleksleri daha iyi.

Ayrıca o şampiyon olduğumuz sene Aykut ve Orkun ile sadece 23 gol yemiştik. Şu anda yakaladık o rakamı. Savunma da aynı idi.Emre Güngör vardı bir tek.

Ama bakıyorum da bugün herkes Caner'i konuşuyor.

Belki bana çok itici geliyor "ben demiştim" diyenler. Dediysen bile bunu tekrarlamayı ve le düşünmeyenleri mahcup etme, ezme sevdasını anlayamıyorum.

Belki itiraz edenlerin farklı bir dayanakları vardı, belki de hala haklılar. Zira bunu bilemeyiz. 1 maçlık performanslarla bu %100 dür demek zor olacaktır.

Umarız Caner bu performansını devam ettirir, satınalma opsiyonunu kullanırız ve sol kanadımız uzun yıllar güvende olur. Böyle olmasından üzülecek Galatasaray 'lı yoktur.

ayhan-aydın gidin artık şu takımdan.sizin yüzünüzden sinir hastası olacam.taraftarlara teşekkürler.çoğu maça göre atmosfer son derece iyiydi.birde pınarbaşı söylemeyi öğrenebilirlerse daha iyi olacak.30 senedir bi pınarbaşının sözlerini öğrenemediler.neyse güzel galibiyet oldu.arda'yı böyle oynarken görmeyi özlemişiz.

Geri
Üst Alt