Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Ya bu Yorumcular Galatasarayı niye hep kötü futbol oyynadığını söyler kazansak suç kazanamasak suç Sergen bey diyorki Galatasarayın oynadığı futbol beni tatmin etmedi diyor. Bu kadar yedeğe nerdeyse pafla çıktık TS takımına ve Babalar gibi kazandık ginede yaranamadık neyse böle yorumcular futboldan anlasa şaşarım kendisi zamanında koca göbek nasıl oynadığını iyi biliriz

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Durum farklı. Galatasaray taraftarı salt "lümpen", Beşiktaş taraftarı salt "fanatik" değil.

BJK o golle maçı kaybetti. Sen eski oyuncunu kazanmakta olduğun bir maçta alkışladın.

Dk 90 da Song'un attığı golle mağlup olsak, oyundan çıkarken alkışlanır mıydı sence?

Bence alkışlanırdı abi songun emeği büyük bize

Özlemişim o besteyi.Duygulandım.

ama o besteyi rezil ettiler desem bana katılırmısın? :) Bir arkadaşın nerede o eski tribünler başlıklı yazısındaki videoya bakıyorum, birde trt de izlediğim o videoya bakıyorum arasında dağlar değil dünyalar kadar fark var :)

Ya bu Yorumcular Galatasarayı niye hep kötü futbol oyynadığını söyler kazansak suç kazanamasak suç Sergen bey diyorki Galatasarayın oynadığı futbol beni tatmin etmedi diyor. Bu kadar yedeğe nerdeyse pafla çıktık TS takımına ve Babalar gibi kazandık ginede yaranamadık neyse böle yorumcular futboldan anlasa şaşarım kendisi zamanında koca göbek nasıl oynadığını iyi biliriz

Ben artık olayı çözmüş vaziyetteyim. Hepsi bu takımın geleceğininin ne kadar parlak olacağını biliyor. Bu yüzden takımda hiçbir değişim yokmuş gibi göstermeye çabalıyorlar. Bu ligde açık ara ne oynadığını bilen tek takımız. Ama nedense her hafta "futbol dahileri" tarafından beğenilmeyen biz oluyoruz. Bu normal değil. Art niyet aramak hakkımız diye düşünüyorum.

Ben bu takıma niye aşıgım ...

Herseyden önce damarımıza basılmadıgımız sürece yönetimiyle, futbolcusuyla , taraftarıyla herzaman ahlaklı bir yapı icerisinde olması.

Bize karsı yapılan her sabotajda da verilebilcek en şık cevabı da az ve öz cıkıslarımızla yapmısızdır .

Durum farklı. Galatasaray taraftarı salt "lümpen", Beşiktaş taraftarı salt "fanatik" değil.

BJK o golle maçı kaybetti. Sen eski oyuncunu kazanmakta olduğun bir maçta alkışladın.

Dk 90 da Song'un attığı golle mağlup olsak, oyundan çıkarken alkışlanır mıydı sence?

aynen bende öle düsündüm ama yazasim yoktu :D

Re: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Son

keske bitmeseydi, cok keyf verici bir macti.

Caner, Arda Taraftar... Güzel bir aksam yasattilar bana.

Yapmayın arkadaşlar aydının üzerine o kadar gitmeyin.. O kadar paralar alıp nice şanslar verilip de yatan birsürü adam var Türkiyede.. Aydın kaliteli bir oyuncu.. Konsantrasyon ve devamlılık sorunları var.. Bu onun hemen dışlanmasını gerektirmez..

Ben aksine tribünleri hiç beğenmedim. Yine her kafadan farklı ses çıkıyordu. Bu da boş gürültüden başka birşeye yaramadı. Arada sırada güzel tezahuratlar hep bir ağızdan yapıldı ama fazla göze batmadı. Neyse yeni bir yapılanma var tribünlerde bunu farkettim. İleri de özellikle uefa maçlarında daha iyi bir atmosfer yaratılacağından şüphem yok. Ayrıca Song çıkarken taraftarlarımız tarafından alkışlanması beni çok duygulandırdı. İşte bizim taraftarımız budur.

Maça gelelim. Trabzonla 0-0 ve ya 1-1 berabere kalırız, Sturm Graz maçındaki gibi performans sergileriz diye düşünmüştüm, yanılmışım. Özellikle Arda, Caner ve Sabri'nin performanslarını beğendim. Arda uzun zamandır durgundu bu maç ona moral olmuştur, Caner'de çok iyi oynadı ileride daha da iyi oynar. Tabi gerçek mevkisinde oynadığı sürece... Sabri sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen, ortaya koyduğu performansı GALATASARAY RUHUNA VE GALATASARAY SEVGİSİNE bağlıyorum. Tekniğini geliştirmesi bu takımın vazgeçilmezleri arasına girmesine olanak sağlayacak gibi görünüyor. Bravo Sabri...

Rijkaard'a sonuna kadar güveniyorum. Özellikle bu maçta yerine oturmadı hiç. Genç oyuncularımıza eksikliklerini gösterdi. Onlara güven verdi. Yapılması gerekende buydu zaten.

Yapmayın arkadaşlar aydının üzerine o kadar gitmeyin.. O kadar paralar alıp nice şanslar verilip de yatan birsürü adam var Türkiyede.. Aydın kaliteli bir oyuncu.. Konsantrasyon ve devamlılık sorunları var.. Bu onun hemen dışlanmasını gerektirmez..

İsterse dünya'nın en kaliteli oyuncusu olsun.Ruhsuz oynuyorsa bu takımda işi yok.Bir an önce yol alsın.Kayseri,Bursa onu bekler

Hemen? Kaç senedir hemen?

Geçenlerde tvde gezerken bir yorum dinledim Aydın hakkında.Hopdedik Ayhan diyordu ki:Aydın kaliteli bir oyuncu ama sakatlanma korkusu var,bence psikolojik bir tedavi almalı.

Yıldo da:Oyuna girmiyor,korkuyor diyordu.

Eee korkuyorsan da bırak be abi :D:D

17 yaşındaki cıkışından sonra..patlama yapması hala bekleniyor..

( 91 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 0 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

Hayret hiç kuş yok..:D

arkadaşlar üzerine basa basa söylüyorum ÇETİN diye bir paftan gelen futbolcumuz var mükemmel bir sagbek olacak.gecen mactada girmişti oyuna sonradan.kendine guveni tam bileklerine hakim teknik.bakın göreceksiniz müthiş bir sagbek olacak.ahada buraya yazıyorum.bana katılan arkadaşlarımda vardır mutlaka..

arkadaşlar üzerine basa basa söylüyorum ÇETİN diye bir paftan gelen futbolcumuz var mükemmel bir sagbek olacak.gecen mactada girmişti oyuna sonradan.kendine guveni tam bileklerine hakim teknik.bakın göreceksiniz müthiş bir sagbek olacak.ahada buraya yazıyorum.bana katılan arkadaşlarımda vardır mutlaka..

İnşAllah..

Sabri'ler, Arda'lar, Uğur'lar, Serdar'lar, Emre'ler, Berkin'ler, Çetin'ler.

Bu isimleri gördükçe gururlanıyorum. Umarım değişilmezlerimiz olur hepsi.

Ben mesela katılıyorum sana :D:D.Geçen maçta daha çok gösterdi kendini.

Umarım bizi yanıltmaz,çok iyi bir futbolcu olur,Sabri veya Uğurdan sonra sağbekimiz olur.

yahu bu Sergen yorum yapmak icin bide para mı alıyor.bizim bakkal ondan daha iyi yorum yapıyor yahu.kör galiba..

aydından pek bir şey olmaz ama anadolu takımlarında parlayabilir,stil sağ acık gibi ama defansif özelliği yok , hızlanıp iş yapabiliyor , forvette belki yardımcı forvet oynayabilir ama her halükarda aydın bizde iş yapamaz.. bıraksınlar ibb ye gitsin abdullah avcı ile iyi işler yapar orada..

Geri
Üst Alt