Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 5-1 Denizli Belediyespor | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 3 - 0 Denizli Belediyespor | Devre

Berkin'i oynatın artık.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 3 - 0 Denizli Belediyespor | İlk ya

Olaylara biraz mantıklı yaklaşalım...Gol atınca kimse nondayı kral falan yapmaz.Günden güne,haftadan haftaya komple bir oyuncu değerlendirilmez.

Nonda bu haliyle çok yetersizdir.Yani ilerleyen zamanlardada bu değişmeyecek.Artık bu bariz ,açık olumsuzlukları yönetim,teknik heyet,taraftar görmeli ve olumsuzluklar halledilmelidir..

Bende katılıyorum zaten buna

Ama bu kariyerdeki bir adama kimsenin futbolcu değil demeye hakkı yok

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 3 - 0 Denizli Belediyespor | Devre

Yedekler de kimler var

Barış çok iyiydi boşuna demiyoruz Barış, Barış diye.. En azından sağlam oyuncu.. Artık ikinci yarı gençler oynasında Serdar niye kadroda yok anlamadım gitti..

Beni koysalar bir gol atardım söylüyeyim. Abi "vurucaksın" sadece düzeltiyor, yana çekiyor bir sağ bir sol zaten açın kalmıyor. Adam unutmuş gelişine vurmaları, ters köşeye yatırmayı kaleciyi.

Defansa koysak Servet ilerde olsa 5-0'dı maç.

Cem Sultan var mı kenarda?

Emre Çolak

Berkin

Çetin G.

Bu üçlüyü istiyorum .. Rijkaard'ın cebini bilen varmı :D

Ya yanlız şu Elano'ya hasta oldum yaa :D

Adam resmen döktürüyor. Geriye gidip top alıp oyun kurmalar , mücadele , istek .. Gerçekten çok kusursuz oynuyor. Üstelik sol ayağınıda çok iyi kullanıyor. Frikiği de muhteşemdi.

niye utaniyorsunuz baris mukemmel oynuyor sag acikta demeye?

Tobias Linderoth girsin oyuna istatistiklerine yazılsın birkaç maç daha oynadı diye

nonda artık bitti abi attığı golleri görüyoruz bana göre hepsi halk arası tabiriyle 'beleş gol'

hem yavaş adam takviye şart... son pozisyon hele...

Emre Çolak

Berkin

Çetin G

İnşallah girerler 2. yarı

Uğurun kendini toparlaması lazım artık . Sabriden fazla potansiyel olduğunu düşünüyorum sms beni hayal kırıklığına uğratıyor

Beni koysalar bir gol atardım söylüyeyim. Abi "vurucaksın" sadece düzeltiyor, yana çekiyor bir sağ bir sol zaten açın kalmıyor. Adam unutmuş gelişine vurmaları, ters köşeye yatırmayı kaleciyi.

Defansa koysak Servet ilerde olsa 5-0'dı maç.

Nonda'nın yerine Honda Civic koy, aynaya çarptıra çarptıra en az 3 gol daha bulmuştuk.

Ya yanlız şu Elano'ya hasta oldum yaa :D

Adam resmen döktürüyor. Geriye gidip top alıp oyun kurmalar , mücadele , istek .. Gerçekten çok kusursuz oynuyor. Üstelik sol ayağınıda çok iyi kullanıyor.

Baros olsa Elano daha da yıldız olacak ama sakat maalesef Baros.

Berkin girsin,Emre Çolak girsin takım daha iyi oynar bu maçta.

Geri
Üst Alt