Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 5-1 Denizli Belediyespor | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 5 - 1 Denizli Belediyespor | İkinci

Transfer yaz 1905 e gönder yeni transferimizi ilk sen duy :D Gerekmiyordur heralde Zaten GSmobile işte.

Emre nin fiziğini hiç beğenmiyorum :o Teknik kumaş falan tamam ama sezon başında fiziği ne ise şimdi de o. Genç takım oyuncusu gibi kalıyor hala. Biraz kas falan yapıp güçlenmesi lazım:)

Bu yaşlarda kas yapma idmanları zarar veriyormuş vücuda.Güçlenme zamanı da gelir mutlaka.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 5 - 1 Denizli Belediyespor | Maç So

Emre süperdi. Duygulandırdı beni... Ben Emre'nin yerinde olsam biraz kilo alıp body yapardım. Bir daha ki seneye hazır olmaya çalışırdım.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 5 - 1 Denizli Belediyespor | Maç So

mustafa sarpın oynadıgı takımda hepsi oynar zaten

emreye kastan once biraz kilo aldirmalari lazim

sonra kas yapacak

su an kas yapmasi kutle merkezine fayda etmez

zayif gorunmesi o yuzden

bi 15 kilo artmasi lazim gordugum kadariyla

Bizim A2 de tek sorun var bütün gençlerin fiziği çok kötü.Dokunsan kırılcak gibiler.Bu sorunu düzeltirsek iyi gençler var altyapıda

Daha çocuk 18,5 yaşında kas için bir kaç yıl daha lazım.

emreye kastan once biraz kilo aldirmalari lazim

sonra kas yapacak

su an kas yapmasi kutle merkezine fayda etmez

zayif gorunmesi o yuzden

bi 15 kilo artmasi lazim gordugum kadariyla

Eee yuh boyunuda gerdirsinler bari. 15 kilo ne yaptınız renkdaş ya :S

Bence Ayhan da artık emekli olsun.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 5 - 1 Denizli Belediyespor | İkinci

Bu yaşlarda kas yapma idmanları zarar veriyormuş vücuda.Güçlenme zamanı da gelir mutlaka.

hımmm... Ama ne bileyim ya sahada vur ensesine al ekmeğini gibi duruyor. Arda'nın maşallahı var bu konuda.

Ayhan'ın içine Deco kaçmış bugün ama sadece kafa olarak,kaslar artık izin vermiyor bazı şeylere.

hımmm... Ama ne bileyim ya sahada vur ensesine al ekmeğini gibi duruyor. Arda'nın maşallahı var bu konuda.

Arda Boleslav maçındaki gibi olsa şuanda tek elimle döverdim herhalde:D

gelişme var Kaptanda

E.Güngör konuşulmamış pek. 2 tane net kademe hatası yaptı. 1'nde yanlış ofsayt taktiği birinde adamını takip etmedi ve izledi resmen. Ve bunlar kısa süre içinde oldu. Servet çıkınca bu takımda "sert ve doğru defans" göremedim.

bence maçın adamı barış 2 gol 1 asist daha ne yapsın

Spiker stilini bence yanlış kişiye benzetti. Emre Belözoğlu'na daha çok benziyor. Biraz daha az agresif bir stili var. Emre B. çabuk güçlenmişti Çolak'ta en kısa zamanda güçlenir inşallah.

E.Güngör konuşulmamış pek. 2 tane net kademe hatası yaptı. 1'nde yanlış ofsayt taktiği birinde adamını takip etmedi ve izledi resmen. Ve bunlar kısa süre içinde oldu. Servet çıkınca bu takımda "sert ve doğru defans" göremedim.

Neil ile Servet doğru ikili olacak galiba.

2 senede kaç maç yaptı bu adam? Daha fazla saçmalamadığına şükredin. :)

Spiker stilini bence yanlış kişiye benzetti. Emre Belözoğlu'na daha çok benziyor. Biraz daha az agresif bir stili var. Emre B. çabuk güçlenmişti Çolak'ta en kısa zamanda güçlenir inşallah.

1 maçla anlaşılmaz ama oyun zekası Belözoğlu'ndan daha iyi gibi geldi.

Geri
Üst Alt