Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-3 Galatasaray | 10 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | İlk Yarı

bu barış ve ayhana en GEÇ sezon sonu yol verilsin. ne bu adamlar ya..

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | İlk Yarı

Ufuk gerçekten ne kadar o kaleye o formaya yakıştığını belli ediyor bence gözüme tek çarpan isim o şimdilik tabiiki KEWELL'ın orda dolaşması yetiyor

Birisinin,Sarp ve Servet'e sürekli ileri çıkmaması gerektiğini söylemesi lazım

Ayrıca Ufuk yerine Franco olsaydı şimdiye 1-1 olmuştu.

gol geliyormu? gelmedi :D

Israrla şu ön direğe niye orta kesiyoruz anlamadım gitti.

Yuhh yani :D adam akıllı pozisyon yok zaten nasıl 1-1 oluyor? toplar üzerine gitti ufuğun :D

Franco top tutmadı ki hiç,ben hatırlamıyorum,doğru düzgün:D

olsun 10 kisilik orduspora karsi verdigimiz posiyonlar komik

Raul, Benzema, Guti, Drenthe, Diarra, Van Nistelrooy lu takım ciddiye almamış 4 yemiş sen bana pozisyon veriyoruz diyorsun evet veriyoruz normal böyle şeyler yahu daha ilk maç

Temmuz ayındayız gibi düşün:evilsmile:

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

Hakan,Ayhan,Barış bunları Aslantepe çimlerinde görmek istemiyorum Sezon sonu teşekkür edip yollanmalı sırf zarar !!

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

Hakan,Ayhan,Barış bunları Aslantepe çimlerinde görmek istemiyorum Sezon sonu teşekkür edip yollanmalı sırf zarar !!

Hakan'ın daha kredisi varda,Ayhan ile Barış sırf zarar.

Spikere kıl oldum. Orduspor taraftarı anlatsa bu kadar taraflı anlatamazdı maçı

Bide neymiş Elano nun yüzü gülmüyormuş, mutsuzmuş... Ayhan ile Barışın yanında değil Elano Pollyanna oynasa alkolik olur :D

bence defans acilimi lazim

hepsini yuollican servet mervet dinlemicen

bu kadar yeteneksiz adamlar yakismiyor bu takima

Geri
Üst Alt