Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-3 Galatasaray | 10 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | İkinci Yar

Nondaaaaaaa.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

Biraz objektif olalım ben Kewell'ı tartışmıyorum sadece bu maçta nasıl oyandığı yönünde bi yorum yaptım.

Taraflı bakıyorsunuz siz.

Konu Kewell ise ben taraflı bakıyorum renktaşım GOL oldu bu arada spiker dayak yemiş gibi üzüldü

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-2 Galatasaray | 10 Ocak | İkinci Yar

Nonda diyorum sabahtan beri ya!!!

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-2 Galatasaray | 10 Ocak | İkinci Yar

Golllllllllllllllllllll

2 oldu nonda

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

Ben Kötü Futbolu elestirmiyorum..!! Ben bireysel Futbolculari elestiriyorum. Ben Türkiye Kupasini saadece Fenerbahce´ye karsi ciddiye alan biriyim..Türkiye Kupasi benim gözümde Forma sansi bulamayan Futbolcular icin kendisini kanitlama sinavidir..

Ben 2-3 Metreden Yillardir Pas acmasini beceremeyen ve haala Galatasaray Formasi giyen baazi Futbolculara sitem ediyorum...

Futbol Taktik isinden bana ne. Ama bir Futbolcu özellikle Ayhan, Servet gibi futbolcular, yillardir olmadik yerde 2 metre yaninda adam olmasina ragmen Pas hatasi yada gereksiz Top kaybi yapinca buna dayanamiyorum..

Bu GSCimbom´a üye oldum olalai ben bunu elestiriyorum..

Spiker Sanki Türkiye-Yunanistan maçıanlatıyor

Helal olsun Caner !

Spiker kesin Ordulu.:D

Onların ataklarında heyecan yapıyor ve bizim gollerde neredeyse üzülüyor diyebiliriz... :)

spiker sanki golu yabanci takim atmis gibi anlatti serefsiz

ama bu aksam yine cosarlar fenerin macinda

Nonda vuruş 2-0 :( Böyle adamları nerden bulurlar anlamam

spiker sanki golu yabanci takim atmis gibi anlatti serefsiz

ama bu aksam yine cosarlar fenerin macinda

Nözer,nükemmel bir gol,falan derler boş kaleye atarsa yine.

Geri
Üst Alt