Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-3 Galatasaray | 10 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | İlk Yarı

arda'ya çok sert fauller yapılıyor inş sakatlanmadan bitirir maçı

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | İlk Yarı

Canar kanatlardan yardırıyor valla :D

Servet ileri çıkma sen :S

hava durumu nasıl orduda maça bakamıyorum:S

Bu Ardaya yapılan foullerin hepsi kasti

Orduspor çok sert oynuyor ve özellikle de Arda'ya karşı. Hakem'in müsade etmemesi gerekir.

Irfan Basarana bi bakin :D

Bücür.

Emre Asik vasat oynuyor suana kadar.

Irfan Basarana bi bakin :D

Bücür.

Kaç numara?

Bu arada Ardanin hakikatten devre sonu çikmasi lazim. Böyle olmaz. kaç yilda bir, yildiz oyuncu geliyor semptinize siz onu sakatlamaya çalisiyorsunuz.. ayiptir ayip

Edit.

hiç organize bi oyun oynayamadık şu ana kadar .

Emre Asik'in bitane olumlu pasi yok.

rakip 10 kişi Arda hala geriye top almaya geliyor.sonra top ileriye atılıyor kimse yok.

Defans dörtlüsü tank gibi maşallah.Çok ağır takımımız çok.....

Şu genç oyuncular neden getirilmez bu maça.Gençlere önem veren hoca yokmu başımaızda!!!

bunların hangisi sopalık?? simdi ben bunlarla aynı havayımı soluyom aynı gazımı cıkartıyom? soylesin biri bunu bana. son yoruma dikkat

1-kırmızı verdi ya yazıklar olsun...

2-ufak bir temasa kırmızı gösterdi hemen

3-yaziklar olsun. ilk faulde kirmizi verdi. bu nasil bir kirmizi kart?

4-ardanın dokunulmazlığı var olum bilmiyormusunuz

5-Hahaha Turk futbolunda bir ilk... Ikili mucadele sonucu cikan faulde direkt bir kirmizi kart...

Fenerbahceli futbolcuya ne tekmeler atiliyor kart bile cikmiyor... Cinconluya sadece dokununca kirmizi kart cikiyor...

Saka gibi... Yaziklar olsun...

6-vallahi merak ediyorum ne amaçla kırmızı çıkardı hakem

aynı faulü 6s lileer yapsaydıda kırmızı çıkarmıydı

daha maçın başı içine etttin hakem yazıklar olsun

7-yuh artık verdiği faul´a bak bu kadar olmaz.

gerçekten yazık gücünüz orduyamı yetiyor

8-hocam kasıtlımı yapmış

istemeyerek dalıyor.

kırmızı kart kasıta verilir orada o hareketi kasıtlı niye yapsın

yapmayın gözünüzü seveyim

9-Kırmızı kart gören Ordulu futbolcuyu kınıyorum‚ gebertemedi şu pisliği‚ dk sonra da gol attı‚ madem görüceksin şu kartı değsin bari...

10-Saka gibi gercekten... Ne tekmeler atiliyor kart cikmiyor... Sadece dokununca kirmizi kart cikartiyor...

Futbol‚ basketbol bosuna oynuyoruz

11-Sakat ayağıyla attı golü.. O pozisyonda sanırsın ayağı kırıldı.. Bu hakemler ile lig bitmez

12-yemin ediyorum şöyle faullere kırmızı gösterilsin her maç en az 2 kırmızı çıkar

ordulu futbolcu topada dokunuyor orada kaldı ki daha 5. dakika

bizim emreye yapılan faullere her maç kırmızı çıkması lazım

13-kart doğru diyenler futbol´dan anlamıyordur benim gözümde..

sarı bile verilmez o pozisyona..

vay beeh Ağda´ya sakın dokunmayın‚ aman ha..

bizim Kazım´ı sahada biçerler‚

hakemler daha Kazım´ın aleyhine faul verirler..

Taraftarlarda tabi mor10´u süper oyuncu sanar.

Adam´a dokunan kart görüyor

hep aynı hareketler‚ o hareketi ama Fenerbahçe´ye karşı sökmez.

yazıkk ya‚ maçı hemen kapattım 5dakika´da rengini belli etmekde fazla geldi yani

Alayı mal

bunların hangisi sopalık?? simdi ben bunlarla aynı havayımı soluyom aynı gazımı cıkartıyom? soylesin biri bunu bana. son yoruma dikkat

1-kırmızı verdi ya yazıklar olsun...

2-ufak bir temasa kırmızı gösterdi hemen

3-yaziklar olsun. ilk faulde kirmizi verdi. bu nasil bir kirmizi kart?

4-ardanın dokunulmazlığı var olum bilmiyormusunuz

5-Hahaha Turk futbolunda bir ilk... Ikili mucadele sonucu cikan faulde direkt bir kirmizi kart...

Fenerbahceli futbolcuya ne tekmeler atiliyor kart bile cikmiyor... C....luya sadece dokununca kirmizi kart cikiyor...

Saka gibi... Yaziklar olsun...

6-vallahi merak ediyorum ne amaçla kırmızı çıkardı hakem

aynı faulü gs lileer yapsaydıda kırmızı çıkarmıydı

daha maçın başı içine etttin hakem yazıklar olsun

7-yuh artık verdiği faul´a bak bu kadar olmaz.

gerçekten yazık gücünüz orduyamı yetiyor

8-hocam kasıtlımı yapmış

istemeyerek dalıyor.

kırmızı kart kasıta verilir orada o hareketi kasıtlı niye yapsın

yapmayın gözünüzü seveyim

9-Kırmızı kart gören Ordulu futbolcuyu kınıyorum‚ gebertemedi şu pisliği‚ dk sonra da gol attı‚ madem görüceksin şu kartı değsin bari...

10-Saka gibi gercekten... Ne tekmeler atiliyor kart cikmiyor... Sadece dokununca kirmizi kart cikartiyor...

Futbol‚ basketbol bosuna oynuyoruz

11-Sakat ayağıyla attı golü.. O pozisyonda sanırsın ayağı kırıldı.. Bu hakemler ile lig bitmez

12-yemin ediyorum şöyle faullere kırmızı gösterilsin her maç en az 2 kırmızı çıkar

ordulu futbolcu topada dokunuyor orada kaldı ki daha 5. dakika

bizim emreye yapılan faullere her maç kırmızı çıkması lazım

13-kart doğru diyenler futbol´dan anlamıyordur benim gözümde..

sarı bile verilmez o pozisyona..

vay beeh Arda´ya sakın dokunmayın‚ aman ha..

bizim Kazım´ı sahada biçerler‚

hakemler daha Kazım´ın aleyhine faul verirler..

Taraftarlarda tabi mor10´u süper oyuncu sanar.

Adam´a dokunan kart görüyor

hep aynı hareketler‚ o hareketi ama Fenerbahçe´ye karşı sökmez.

yazıkk ya‚ maçı hemen kapattım 5dakika´da rengini belli etmekde fazla geldi yani

bunlarin nefes almalari bile zarar

Bu Müslüm iyiymiş ama. Takımın en sağlam oyuncusu..

Kewell kötü,Emre Aşık kötü,Balta aynı,Servet fena değil,Mustafa Vasat,Arda iyi gibi,Caner iyi,Barıs aynı,Ayhan istekli ama artık ayağı gitmiyor belli.

Ayhan out Nonda in :D

Geri
Üst Alt