Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-3 Galatasaray | 10 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

sacma sapan bi ilk yari, 11 tane rezilleri oynayan futbolcu, 10 tane onuruyla direnen orduspor, böyle futbol olmaz olsun.

Böyle maçlara konsantre olmak zordur, bu futbol normaldir.İstediğin kadar büyük takım ol, böyle maçlarda iyi oynamak zordur, diye düşünüyorum.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

acibadem hastanesinin kadrosundaymis

harbi mi:)

kadrolu eleman

etkisiz eleman

rezalet ya

su ayhan a barisa hakana bak

3 unun pozisyonundada oynar zorlasan, dumbuk adam kalk sedyeden de bi maca gel

Ordu'nun sağ bekinde oynuyan çocuğu çok beğendim ha bide defanslarındaki zenciyi bizede öyle bir zenci lazım :D

Sorun maçı takıp takmamızda değil sezon başından bu yana hala aynı hataları yapmaya devam ediyoruz...

Uzun zamandir macimiz yoktu, millet dolmus baya.

nasıl taraftarsınız ben sizi anlamıyorum gerçektende böylemi düşünüyorsunuz maçı izliyorsanız eğer benim izlediğim maçta rakibi takmayan üstüne gitmeyen Gs var arkadaşında dediği gibi 10 kişi takıma karşılık baskılımı oynayalım.

Bu kadar kolay rakip karşısında bile zevkli futbol izleyemiyoruz. Bunun nedenide çok açık bazı futbolcuların uyumsuzluğu...

Rijkard ve Neskens, Size yalvariyorum, lütfen..!!!

Servet Cetin´i cikar yerine bir Genc al yada hic kimseyi alma 10 kisi oynayalim...

Ayhan Akman´in yerine bir Genc al veyahut Linderoth´un bir Bacagini Omuzuna asin Tek Ayakla oynasin ondan daha yararli ve daha seyir zevkli olur..!!!

Ya Ayip ya..Bukadarda Futbol Topuna ayip, saygisizlik yapilmazki..!! Bukadarda Anti Futbolcu olunmazki..!!

Bu iki ismi görünce Cihan Haspolat´li, Orhan Ak gibi oyunculara cok saygisizlik etmisiz diye düsünüyorum...

Sinirimden catlayacagim..Lütfen ya Gencleri oynat bu ikisinin yerine daha cok heycanlaniriz..Hatta ikisini cikarin 9 kisi oynayalim daha cok zevk aliriz...

:mad::mad:

Fazla stres zarar

herkes antrönör olmus :D

Futbolcular kasmıyor ama sundan eminım böyle kötü sinyaller verimte sonra Sampiyon belli 2. kim mesajlarını hatırlamak kötü geliyor.Defans + orta saha acil lazım.Hamit bu takıma 2 x level atlatır...

Günah keçileri belli Ayhan ve Barış ama Kewell bi maç kötü oynasın kızmazlar.

Hişşttt orda dur KEWELL'ın orrada dolaşması yeter o adam takımın ruhunu sembolize ediyor ona laf yok o 19 numara takım kadrosunda olsun gerisi teferruat

Biraz objektif olalım ben Kewell'ı tartışmıyorum sadece bu maçta nasıl oyandığı yönünde bi yorum yaptım.

Taraflı bakıyorsunuz siz.

Takımdaki düşünce yapısı çok iyi. Herkes pası düşünüyor. Sorunumuz bazı futbolcuların bireysel performansı.

Forvet falan geç bunları 1 defans 2 önlibero lazım bu takıma

Rijkaard Allah rızası için bari 2. yarı bize bu eziyeti çektirme linderoth ve nondayı oyuna al! barış ve ayhanı çıkar!

Geri
Üst Alt