Ziraat Türkiye Kupası Grup Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oral Sever

Berlin Panteri
Ziraat Türkiye Kupası'nda grup müsabakalarının kura çekimi, 20 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak organizasyon, Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 14.30'da kulüp yetkililerinin katılımı ile düzenlenecek.

GfLngUFXkAAg7lf

Moderatör tarafında düzenlendi:
kendi kafasına göre tff'in resmi organizasyonlarına isterse katılıp, istemezse katılmayan malum kulüp, olacak mı kurada?

yoksa kendilerine ceza verilmeyip, katılmaları için tff başkanı tarafından yalvarılmaya devam mı edilecek?

kendi kafasına göre tff'in resmi organizasyonlarına isterse katılıp, istemezse katılmayan malum kulüp, olacak mı kurada?

yoksa kendilerine ceza verilmeyip, katılmaları için tff başkanı tarafından yalvarılmaya devam mı edilecek?
Fb katılıyor mu üstad?

Bu ifb kurayı bekler şimdi. Bizle aynı gruba düşüp düşmemelerine göre karar verirler.

diger ülkelerde ülke kupaları icin iyi paralar veriyor,bu şartlarda aslında bizim içinde angarya baska bişey degil

Bu videoda yeni format anlatılıyor , uefa dan kopyalamışlar sistemi, her torbadan 1 takımla maç yapıyorsun, uefanın lig sistemi gibi yani gruptaki herkes birbiriyle oynamıyor her torbadan gelen 2 takımdan 1iyle maç yapıyorsun ama biz ve fb (katılırsa) 1.torbadayız ve aynı gruba düşersek kesinlikle maçımız oluyor bunlarla. Amaç da bu zaten gruplarda derbi oynansın yayıncı kuruluş izlensin.

Her torbadan 1 takımla maç yapılacak. 2 iç saha 1 dış saha veya tam tersi. 2 dış saha yapana haksızlık olacak saçma iş yapmışlar

GfLngUFXkAAg7lf

Alanya veya Sivas iç saha
Konya iç saha
Karagümrük deplasmanımı alayım o zaman

1'den Başak veya Paşa (istanbulda kalalım)
2'den Konya veya Ankaragücü ( eyüp, göztepeyi zorluk, bodrumu volkan faktörü nedeniyle istemiyorum diğerlerinin de zemin patates olabilir)
3'den K.gümrük veya İstanbulspor (istanbulda kalalım)

Bunları çekersek ben:

Depte oynayacaksak Paşa ve Başak'a ok ama içerde oynayacaksak onlara avantaj oluyor. 2 iç saha 1 deplasman gelmesi lazım en önemlisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt