Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final ve Yarı Final'deki Muhtemel Eşleşmeler Belli Oldu

bana göre fb şu anki haliyle elenir.ballı falan değil.bize de yarı finalde ankaragucu gelsin isterim,ki trabzonu eleyebilirler

Fener finale kadar sadece anadolu takimlariyla oynayacak. Zorluk derecesi cok yüksek olmayan maclar.
Biz basaksehir ve turu gecersek yari finalde ts ile 2 derbi havasinda mac oynayacagiz.
Serefsizler. Önceden ayarlanmadiysa hic birsey bilmiyorum
lig sonuncusu ümraniye'yi bile hakemle yenen oluşum

Neden kiziyorsunuz hiç gerek yok enazindan iç saha çektik ,yarı final maçlarına ise daha çok zaman var

fener'in anadolu tkaımlarıyla oynaması bi yana düşme hattındaki herifleri çektiler. sivas'ın antep'in kıçında ayı bağırıyo, ne takacaklar tr kupası filan. eleyebilirse kayseri eler onları da hakem makem bi şekil altlarına alırlar yine, tek maçı şansa bırakmazlar.

kupa şeyimde değil de bu adaletsizliğin futbolun her yerine sirayet etmesi can sıkıcı. inşallah bugün fener'i sıcak topa koyanlar, zamanı gelince galatasaray'ın sıcak topunu avuçlamak durumunda kalırlar.

Antep ve Sivas'ın durumları karışık ama Ümraniye'yi ite kaka yenebilen takım finale çıkar mı o da şüpheli. Sahasında Kayseri'ye elense şaşırtmaz fener.

Ne bali? Matematik, olasilik ve kuantum fizigine diz cokturur varsa eger oyle "bal". Olayin asli Ali Koc'un tuvalette sicarken kuralari kafasinda belirleyip Buyukeksi'ye whatsapp'tan yazmasi. Bu kadar basit.

4 top, herkes topun nereden geldiğini falan görüyor. Müthiş olay ama fener finale kalamaz. Burada dursun bu dediğim.
İlk çekiliş hopp f.bahce sonra ilk rakip çekimi hooop kayseri... Koç'un kucağındaki federasyona da organizasyunlarına da kuralarına da güvenmem.

Lig fikstürünü hangi yapay zeka fbli ayarladı sezon başında ben onu merak ediyorum.

Ankaragücü gelir umarım bize.

Trabzonspor hakemsiz o turu geçemez.

ASY'de fişi çekip, deplasman maçına rahat gidelim.

Fener Kayseri'yi bile şu formu ile hakemsiz yenemez bakın görün az salarsa hakem hazretleri:

Bu arada ankaragücünün trabzonu eleyecegini düsünmüyorum, ts yakinda ligde havlu hatar ve tamamen kupaya asilir

Neden kiziyorsunuz hiç gerek yok enazindan iç saha çektik ,yarı final maçlarına ise daha çok zaman var
Fenerin yolunun açilmasına kızıyoz kendi kuramiza degil hadi ceyrekte %25 ihtimalle bizi çekeceklerdi çekmediler. Yarı finalde %66 ihtimalle biz ya da ts eşleşmesi gelecekken adamlar tek anadolu eşleşmesi olan Sivas-Antepi çektiler üstüne.

Demekki menerimi finalde aglatacagiz, tatli olur. Keske bu yolda zuvasi da aglatsaydik daha tatli olurdu

Fener'in yolu çiçek bahçesi gibi, bizimki dikenli. yarıda sivas-antep olsaydı bari, fb -ts olaylı olurdu.

Geri
Üst Alt