Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.323
- 25.663
- 2.598
Arenada fenerOral kim gelsin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arenada fenerOral kim gelsin?
Oda olur ama ben arenada zuvas istiyorum. Calimbay az konuştu. Biraz daha konusturmak lazimArenada fener
vermezler.. uefa maçları falan denk gelir, öyle zor fikstüre sokmazlar fenerleriniSivas.
İkili maç aşaması olan yarı finalde de fb gelsin. İkisinin de ayarlarını bozalım.
vermezler.. uefa maçları falan denk gelir, öyle zor fikstüre sokmazlar fenerlerini
iyi olan kazansin , bugun Galatasarayin kazanmasini istesem yarin yenildiginde uzulemem@Emre Zeytinli olası bir fb eslesmesi hakkinda yorumun ne olur
Dostumuzu ateşe atma daha fazla@Emre Zeytinli olası bir fb eslesmesi hakkinda yorumun ne olur
Kodu yazana kadar 4-5 gün ertelediler çekimi.
Else, If döngüleri kafalarını karıştırmıştır.
iyi olan kazansin , bugun galatasaray kazanmasini istesem yarin yenildiginde uzulemem
www.instagram.com
Oynanan her maçtan sonra gece gündüz arayıp durmadan revize veriyordur8 takım var alt tarafı aslında ama işte bunların Matematik'leri yetersiz.
Geceleri Ali Koç arayıp dur dur sen bize böyle ver diyince de her seferinde güncelliyorlardır tabi.![]()

Emre sevdigimiz bir kardesimizdir , bugun sabah uyandiginda dun gece ben ne yaptim dediginden eminim.Emre Zeytinli mod sgfhhjjj
![]()
🥀, Instagram: "Aklına gelen birini etiketle 👇 Daha fazlası için @gitmedeligibiseviyorum #keşfet #keşfetteyiz #fyp"
9,018 likes, 103 comments - gitmedeligibiseviyorum, January 30, 2022: "Aklına gelen birini etiketle 👇 Daha fazlası için @gitmedeligibiseviyorum #keşfet #keşfetteyiz #fyp".www.instagram.com