- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
penalti noktasi oldugu yeri kazayalim iki tarafi daankara deplasmanında zeminin anasını belliyoruz iyice
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
penalti noktasi oldugu yeri kazayalim iki tarafi daankara deplasmanında zeminin anasını belliyoruz iyice
Valla bundan iyisi sam da kayisiLokum gibi kura
Katılır misin @Rahmi Nelsson
Suyun karşı tarafının deplasmana gitmesi ve bizim iç sahada oynamamiz iyi olmuş
Beklentime yaklaşan bir kura oldu özellikle iç saha-dış saha ve yarı final olarak tamamen tuttu bir tek bize Konyaspor gelir diye düşünüyordum Karagümrük geldi daha iyi oldu.Çeyrek final ve Yarı final eşleşmelerini böyle bekliyorum.
Galatasaray - Konyaspor / Trabzonspor - Başakşehir
Ankaragücü - Fenerbahçe / Beşiktaş - Karagümrük
Onun yerine biz elensek ve kupayı da TS alsa?Ts başak'a elense de trabzon'a hiç gitmesek. Bir de herifleri elersek tek müttefikimizi kaybetmiş oluruz
Kabul edilebilir ama kupa finalinde fbyi yenebilirler mi orasını kestiremiyorumOnun yerine biz elensek ve kupayı da TS alsa?
Fbnin finalist olaca ne malumKabul edilebilir ama kupa finalinde fbyi yenebilirler mi orasını kestiremiyorum
Jk baya kötü oynuyor Anadolu takımı gibi. Fb Ankara'yı geçerse final oynar.Fbnin finalist olaca ne malum
Ts başak'a elense de trabzon'a hiç gitmesek. Bir de herifleri elersek tek müttefikimizi kaybetmiş oluruz