Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten Fener altyapısından çıkmış. Fener biraz daha oynasın kaçırmaz bunu. MHY ve diğerlerinden bin kat daha iyi topçudur.Mustafe çecenoğlu seneye 1 milyona fener yada jimnastikçilere gider. Herif 28 yaşında ama zenci power enerjisi var.
Şu yoklukta bizim kanatta bile olsun isterdim yalan yok. Türk lazım azman gibi herif. 100-200 bin verip alaydık keşke
Gelmesin altyapısı da Fenerbahçe zatenMustafe çecenoğlu seneye 1 milyona fener yada jimnastikçilere gider. Herif 28 yaşında ama zenci power enerjisi var.
Şu yoklukta bizim kanatta bile olsun isterdim yalan yok. Türk lazım azman gibi herif. 100-200 bin verip alaydık keşke
alanyanın bizimle ve adanayla oynadığı ilk yarılar itibariyle biz mi daha iyiydik yoksa adanamı veya biz mi daha güçlü futbol oynadık adana mı veyahut alanya bize karşı mı yoksa adanaya karşı mı daha iyi oynadı?
İy 0,5 Üst-Kg Var-İy 1,5 Üst Yine köşeyi döndük bu maçtan
tekerleme gibi
Adana tam kadro sahada değil bu yüzden sağlıklı bir değerlendirme çıkmaz renktaş balotelli kaleci muric falan yok vargas yedek vs.biraz öyle oldu renktaş .anlamak istediğim şey , bizim için ilerisi adına umut var mı yok mu diye?alanya ve adana iki dinamik sağlam futbol oynayan (bize göre 2 gömlek üstün futbol oynandığı söylenilen) iki takım.bi taraftan alanya depte oynayan adanayla bizim ilk yarıyı kıyaslatmak istiyorum ,adana bizden ne kadar çok üstün oynadı alanya karşısında ,birde alanya adana karşısında ne kadar üstün oynayabildi?ona göre bizim için torrentle bi düzelme var mı yok mu daha net anlaşılabilir belki.ondan sordum o soruları
desene adanın yedekleri kadar oynuyoruz alanya deplasmanındaAdana tam kadro sahada değil bu yüzden sağlıklı bir değerlendirme çıkmaz renktaş balotelli kaleci muric falan yok vargas yedek vs.
biraz öyle oldu renktaş .anlamak istediğim şey , bizim için ilerisi adına umut var mı yok mu diye?alanya ve adana iki dinamik sağlam futbol oynayan (bize göre 2 gömlek üstün futbol oynandığı söylenilen) iki takım.bi taraftan alanya depte oynayan adanayla bizim ilk yarıyı kıyaslatmak istiyorum ,adana bizden ne kadar çok üstün oynadı alanya karşısında ,birde alanya adana karşısında ne kadar üstün oynayabildi?ona göre bizim için torrentle bi düzelme var mı yok mu daha net anlaşılabilir belki.ondan sordum o soruları
Alanyada bizle oynadığından farklı kadro oda biraz rotasyon yapmış akbaba novais falan yok.desene adanın yedekleri kadar oynuyoruz alanya deplasmanında![]()