Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

İYS | Sivasspor 0-0 Fatih Karagümrük

🏆 Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final

Sivassporlu Ziya Erdal: "Karagümrük'ün hocası (Volkan Demirel) 20 yaşındaki futbolcumuz Kerem Atakan Kesgin'e küfür etti. Hâlâ futbolculukta kalmış galiba. Kardeşimiz mutluluk yaşayacağı yere soyunma odasında ağlıyor."

Kayseri 8taşa saplayacak

Sivassporlu Ziya Erdal: "Karagümrük'ün hocası (Volkan Demirel) 20 yaşındaki futbolcumuz Kerem Atakan Kesgin'e küfür etti. Hâlâ futbolculukta kalmış galiba. Kardeşimiz mutluluk yaşayacağı yere soyunma odasında ağlıyor."
Bu Ziya neden Fb'de oynamadı hep kendime sorarım :D Fbli olduğu biliniyo bi türlü transfer olmadı nefreti ondan da Volkan'a niye önceden takmış onu da anlamadım :D

Rıza Çalımbay: "Volkan hocanın öyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Ben duymadım. Biz teknik direktörlere zaten yakışmaz. Tabii ki neler bittiğini göremedim. Böyle bir şey olduysa üzücü ama Volkan hocanın öyle bir şey yaptığını sanmıyorum."

Rıza boş herifin tekisin , oyuncuna yalancı mı diyorsun ?

Rakip yerdeyken tekme attı. Sonrasında diğer birini knock out etti.
Bakalım kaç maç ceza alacak bu herif?

Bu sene bakalım hangi köy takımına eleneceğiz.

1663068403280.webp

Kupanın ilk turlarında, son konular arasında bu başlığı görünce Serhat Ardahanspor-Kars 36 tarzı maçları dakika dakika yorumlayan Genel Kurul üyemiz Sinan’ı anmamak olmaz.

Bu ne ya rezil bir tablo kupa beyi Galatasaray, son altı sezonda bir kupası var. 2005-2013 arası yeterince bekledik ben daha fazla bekleyemem istiyorum bu sene kupayı da. Kadro yeterince geniş ve iyi.

Statüyü değiştirmişler. Final yolunda Sivas, Ts, Fb, Konya ve Başak 6 maç, Bjk 7 maç, biz ise 8 maç oynayacağız. Geçen sezonki statü olsa 6-7 maçla finale gidiyorduk. Bizi zarar olsun diye yapmış olabilirler ama Avrupa'da olmadığımız için iyi oldu. Eldeki kaliteli yedekleri oynatacak maç sayısı çoğalmış oldu. Sezon planlamasında kupa maçlarının zamanını açıklamamışlar. Geçtiğimiz sezonlarda belli oluyordu sezon başında.

Geri
Üst Alt