Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

batuhan degaj işini muslera'dan öğrenmiş.

hep kısa

batuhan defans oyuncusunu yere serdi kroşeyle.

Batuhan'ın daha bya yolu var - üstüne sayılırdı bu top çıkarmalıydı o açıdan.

kocaeli 10 kşiyle bulduklarını cömertçe harcamaya devam etmekte.

Kocaelispor çok değişik 1 takım en rahat Maç'ta yenilebilir şu anda 10 kişiyle şu Maç'ta yenilmezlerse şaşırmam ben yav :D

İlk devreyi hacamatçıda izledim, bence k.eli iyi takım süper lige çıktığı taktirde pek çok takıma pürüz çıkartabilecek nitelikte. Kırmızı kartı kaçırdım ama tam hacamat center'a girerken oldu sanırım

kenya 1 - 0 eyüps

Abi avrupa hedefi hayal
Lig ve kupa kalıyor, devam etmek mantıklı olmaz mi? Arkadan bjk geliyor 8 kupa fark kaldi sanirim
Bu kupanın değeri her yıl düşüyor. Kazananın lig şampiyonuyla süper kupa maçına çıkması harici bir prestiji bile yok, maddi getirisi zaten yok. Grup aşamaları da saçma olmuş.

Kadroda adam yok, yedekte stoper, bek kalmadı. Sara bir sakatlandı olanları gördük. Yusuf Demir ile başlayıp ikinci devre Mertens almak zorunda kalıyorsak bu kupayı hedeflemenin anlamı yok.

Hedef sadece lig olmalı. Direkt CL grupları, 5. yıldız, Koç'u göndermek anlamına geliyor şampiyonluk.

Avrupa hayal fakat AZ geçmemiz de olası eğer tur atlamayı sahiden istersek. Bu da ekstradan Manu veya Tottenham maçları demek. Bana kalsa AZ maçlarını bile salalım, ilk 8 giremedikten sonraki hayal kırıklığı yetti zaten.

Geri
Üst Alt