Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süt cup aslinda muhim 1 cup imis diyebiliriz o halde

Hiçbir zaman önemsiz değildi ki.Fenerliler bizden 11 kupa fark yedi diye teneke diyip duruyor bu oyuna düşen bazı Galatasaraylılar da buna çanak tutuyor olay bundan ibaret.Fener 17 kez almış olsa Türkiye'nin en önemli 2. organizasyonu denip ballandıra ballandıra anlatırdı herkes.

Hiçbir zaman önemsiz değildi ki.Fenerliler bizden 11 kupa fark yedi diye teneke diyip duruyor bu oyuna düşen bazı Galatasaraylılar da buna çanak tutuyor olay bundan ibaret.Fener 17 kez almış olsa Türkiye'nin en önemli 2. organizasyonu denip ballandıra ballandıra anlatırdı herkes.

Selami sabahi kestin mi Sarper, hayrola, nassiin eiisin ?

Kupa elbette onemlidir fakat biraz da eslestigin rakipler ,ozellikle finaldeki rakip , kazanan takimin o esnada avrupaya cikisi garantilemis olup olmamasi

hepsi etken . Mesela fb bu sene sivasi yenip kupayi alsa , bizim gecen sene fb yi yenip avrupa hakkini da o macla kazanmasi kadar etki yaratir mi

ama mesela once bjk sonra basaksehir finalde de atiyorum bizi yenseler o zaman anlamli bir kupadan bahsedilebilirdi , simdilik sadece rakam

Son yılların en komik penaltısı Aykut Kocaman'ın takımına verildi. Yani fanatik bir Konya taraftarı bile utanırdı bu pozisyonda penaltı vermeye.

C9sP-SAXsAQbz9d.jpg:large

Fener'i elerse alir bence.

Bilemiyorum,Fener finale çıkarsa alır da Başak kaybedebilir az ihtimal olsa da.Dün konuştuğumuz hesap,Başakşehir alsın da 5. olmayı da hesaba katalım.Ayriyeten,Başak kupayı alıp biz de 3. olmayı başarırsak öneleme oynamadan direk gruplardan başlıyoruz.Fener'e kupa kazanmasını dilemek içimden gelmiyor hiçbir koşulda.

Vay be su dandik Kasimpasa nin yari finale ciktigi yerde biz ikinci turda elendik.

Başakşehir - Kasımpaşa finaline ne dersiniz sevgili GSCimbomlular? Bence olur, ben beğendim.

hqdefault.jpg

Konya kupayı alır bu sene at fava bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt