Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki şikeci kuşların özelikle kupa maçları çok eğlenceli oluyor. O yüzden ilk defa ikisininde turu geçmesini istiyorum.

Necip 2.sarıdan kırmızı gördü.

pektemekin golünde faul varmıs galiba,ilk maçta da genclerin penaltısı verilmemişti.her alanda kollanıyolar futbolda,maşallah.bizim de konya macında 2 penaltımız verilmedi.ve üstüne sivasta olmayan penaltı...ne güzel dünya...

Son düzenleme:
kravets seleznyova karşı

leziz müsabaka 25 dakika sonra a spor ekranında başlıyor

Akhisarrrrrrrrrrrrr

akhisar yarı finalde

eminmiyiz? acayib bir maç oluyor premier lig temposununda üstüne çıktılar ilk yarıda. :DD

Bu soner aydoğdu denen eleman bana yeni selçuk inan olacak gibi geliyor muhtemelen asıl patlamasını 1-2 yıl içinde yapacak. Rotasyona dahil etsek iyi bir yerli alternatifi olurdu açıkçası.

eminmiyiz? acayib bir maç oluyor premier lig temposununda üstüne çıktılar ilk yarıda. :DD

Bu soner aydoğdu denen eleman bana yeni selçuk inan olacak gibi geliyor muhtemelen asıl patlamasını 1-2 yıl içinde yapacak. Rotasyona dahil etsek iyi bir yerli alternatifi olurdu açıkçası.
eray ataseven iyiydi bi ara,bilgin var mı bu konuda

Akhisar 2 yaptı, tur cepte artık. Muhtemel rakip olarak Akhisar'ı isterdim şahsen. Kayseri mevsim şartları ve rakibin gücü açısından daha zorlu olurdu.

Giresun'un topu direkten dondu.

Bjkliler tetikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt