Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yalan söyleyeyim 3. Lig takımı Silivrispor bile bizim dünkü oyundan 100 kat daha iyi oynuyorlar.

Hic bir zaman laf koymak gibi bi amacim olmadi, su ulkede kimler kimler teknik direktorluk yaparken (bknz: Bulent Uygun, Hikmet Karaman vs..) Sergen neden yapamasin?

Haftalardir gol atamayan takim 2 haftadir galibiyet aliyor. Bazi ön yargilarimizi kaldirmak gerektigini dusunuyorum.

Yonetimi konusunda haklisindir orda birsey soyliyemem.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklisin, Insallah basarili olur. Fakat bu yönetim basta oldugu sürece zor.

Birde Sergen bu isi tamamen para icin yaptigini düsünüyorum ne yazik ki.

1,5 sene = 1,5 milyon Dolar + eger ligde kalirsa 1 milyon dolar prim. Yani 1,5 sene icin 2,5 milyon Dolar.

Sergen'in paragöz oldugunu zaten biliyoruz (kendisi acikladi, "ben Bjk'da bazen gol attigim icin degil alacagim gol primi icin seviniyordum" diye). Bu alacagini duydugumda para icin yapiyor dedim. Kariyer ya da Türk futboluna katki icin degil.

Insallah beni yaniltir.

Haklisin, Insallah basarili olur. Fakat bu yönetim basta oldugu sürece zor.

Birde Sergen bu isi tamamen para icin yaptigini düsünüyorum ne yazik ki.

1,5 sene = 1,5 milyon Dolar + eger ligde kalirsa 1 milyon dolar prim. Yani 1,5 sene icin 2,5 milyon Dolar.

Sergen'in paragöz oldugunu zaten biliyoruz (kendisi acikladi, "ben Bjk'da bazen gol attigim icin degil alacagim gol primi icin seviniyordum" diye). Bu alacagini duydugumda para icin yapiyor dedim. Kariyer ya da Türk futboluna katki icin degil.

Insallah beni yaniltir.

O konuda da sana katilamayacagim r'das. Belki o para kadar olmasada acun abisinin yaninda hatri sayilir miktarda paralar goturuyordur + futbol yorumculugu falanda cabası.

Onun kafasinda son bikac senedir yorumlarini dinledigimden cikardigim kadariyla teknik direktorluk yapmak vardi ancak kucuk dedigimiz takimlardan baslamak istemiyordu. Boyle baktigimizda Antep de her ne kadar suan kotu durumda da olsa anadolu kulupleri arasinda onde gelen kuluplerden birisi oda bu firsati degerlendirmek istedigini umuyorum.

Mert, Mehmet, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Kadlec, Cristian, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Holmen, Webo.

Ulan yer yüzünde şu fb kadar dansöz camia yoktur. Hani A2 ile çıkacaktılar Türkiye kupasına.

İnşallah şu fener elenir.Hem iyi dalga olur hem de Yedeklerin oynayacağı yer kalmaz ve sorunlar olabilir.

Mert, Mehmet, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Kadlec, Cristian, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Holmen, Webo.

Tamamen yedek kadroyu sahaya sürmüs. Ön tarafta alternatif oyuncu olmadigi icin Topuz sag kanat, Holmen sol kanat oynayacak.

Meğri Meğri Meğri fenerbahçe Meğri

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Silivri son sn de bir pozisyon yakaladı ama forveti beceriksiz olunca...

Yoksa dünki bizim duruma düşecekti Sivas.

Pankart acilmasina izin verilmeyen Fethiye , Istiklal Marsi sirasinda 11 oyuncu yanyana geldiginde YUCE ATATURK yazisi olusan tisortler giydi . Ustunde durulmasi gereken bir konu helal sana FETHIYE .

Fetihyenin formalari PSG ye benziyor televizyonda uzak cekimden :asd:

Hic bir zaman laf koymak gibi bi amacim olmadi, su ulkede kimler kimler teknik direktorluk yaparken (bknz: Bulent Uygun, Hikmet Karaman vs..) Sergen neden yapamasin?

Haftalardir gol atamayan takim 2 haftadir galibiyet aliyor. Bazi ön yargilarimizi kaldirmak gerektigini dusunuyorum.

Yonetimi konusunda haklisindir orda birsey soyliyemem.

aile-ve-sosyal-politikalar-bakani-fatma-sahin-3248684_o.jpg

Yener tabi kimin sayesinde

Genclerbirligi 0 1 Nazillispor

favoriler eleniyor

Antalya hleb i almış ya la

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt