- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Ne yalan söyleyeyim 3. Lig takımı Silivrispor bile bizim dünkü oyundan 100 kat daha iyi oynuyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic bir zaman laf koymak gibi bi amacim olmadi, su ulkede kimler kimler teknik direktorluk yaparken (bknz: Bulent Uygun, Hikmet Karaman vs..) Sergen neden yapamasin?
Haftalardir gol atamayan takim 2 haftadir galibiyet aliyor. Bazi ön yargilarimizi kaldirmak gerektigini dusunuyorum.
Yonetimi konusunda haklisindir orda birsey soyliyemem.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklisin, Insallah basarili olur. Fakat bu yönetim basta oldugu sürece zor.
Birde Sergen bu isi tamamen para icin yaptigini düsünüyorum ne yazik ki.
1,5 sene = 1,5 milyon Dolar + eger ligde kalirsa 1 milyon dolar prim. Yani 1,5 sene icin 2,5 milyon Dolar.
Sergen'in paragöz oldugunu zaten biliyoruz (kendisi acikladi, "ben Bjk'da bazen gol attigim icin degil alacagim gol primi icin seviniyordum" diye). Bu alacagini duydugumda para icin yapiyor dedim. Kariyer ya da Türk futboluna katki icin degil.
Insallah beni yaniltir.
Mert, Mehmet, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Kadlec, Cristian, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Holmen, Webo.
Hic bir zaman laf koymak gibi bi amacim olmadi, su ulkede kimler kimler teknik direktorluk yaparken (bknz: Bulent Uygun, Hikmet Karaman vs..) Sergen neden yapamasin?
Haftalardir gol atamayan takim 2 haftadir galibiyet aliyor. Bazi ön yargilarimizi kaldirmak gerektigini dusunuyorum.
Yonetimi konusunda haklisindir orda birsey soyliyemem.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fetihyenin formalari PSG ye benziyor televizyonda uzak cekimden![]()
Umbro markasi düpedüz calmis Nike'in tasarimini Abi![]()
Umbro markasi düpedüz calmis Nike'in tasarimini Abi![]()