Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göztepe olsa daha iyiydi malatya eşleşmesini iç sahada halledip deplasmanda tamamen yatmaya oynayıp oyuncuları yormamalıyız

göztepenin elenmesi iyi oldu, göztepe ne ya?

Adamlar nasıl penaltı kunlandı be.
Hemen hemen hepsi Allah ne verdiyse gümledi

evet malatyayla 3, 4 veya 5 günde 2 maç yapıcaz 2/3/4 ve 6/7/8 nisan tarihlerinde

23ünde de rövanş varmış veya 24

aşırı dozda erola maruz kalacağız

Malatyaya sahasında koymalıyız biraz güçlü takımla çıkıp orada hep eksik olduk bişey oldu o leş takıma yenildik.

Ahahahah hem de üç haftalık aradan sonra bütün futbolcuları iyileştikten sonra. Bizde şans olsa valla.

hayır işin kötüsü şu kupa maçı lig maçından önce

muhtemelen tam kadro da çıkmayız ilk maç içerde mi bilmiyorum ama , ligde zarar görelim diye her türlü çirkefliği de yaptırır erol as takımla oynarsak , yedekle oynarsak da muhtemelen ilk maçtan turu verecek skoru alırız

Neresi iyi Malatya ligi komple salar + olarak Göztepe'yi rahat elerdik Malatya biraz daha çok zorlar bizi.
yani ben olaya aliaga belediyespor olarak baktim ama malatyasporunda gercek malatyaspor oldugunu unutmusum maalesef

akhisar gelir ezer gecer sanirim finalde

Malatya'nin gelmesi kotu oldu.Hem bize ters geliyorlar.Hem de Avrupa Ligi gruplarina direkt olarak kupa ile gidebilirler.Ligde Konya ve Trabzon'u gecemezler.Ligi 2. plana birakirlar ve Basak'i da bu eksik kadroyla yenemezler

Ha bir de bizle olan 3 maclarinda da sakatlarin hepsi donmus olur muhtemelen.

Malatya'ya iyice uyuz oldum.

İlk maç İstanbul'da galba.

Ilk mac icerdeyse boyle oluyor

Bursa (D)
Yerel secimler
Malatya kupa
Malatya lig
Fener (D)
Kayseri
Malatya (D)
Konya (D)

Heh bir Fb maci oncesi Fenerli Karbonat Erol'la 2 adet macimiz eksikti o da tam oldu.Malatya Konya deplasmanlarinin art arda gelmesi de cabasi.

Keske Goztepe gelseydi.Bu sene isler istedigimiz gibi gitmiyor.

Ilk mac icerdeyse boyle oluyor

Bursa (D)
Yerel secimler
Malatya kupa
Malatya lig
Fener (D)
Kayseri
Malatya (D)
Konya (D)

Heh bir Fb maci oncesi Fenerli Karbonat Erol'la 2 adet macimiz eksikti o da tam oldu.Malatya Konya deplasmanlarinin art arda gelmesi de cabasi.

Keske Goztepe gelseydi.Bu sene isler istedigimiz gibi gitmiyor.

Kupada hem yorarız hem de çakarız sonra onlar Malatya'ya geri dönmezler zaten. İstanbul'da kalıp alışık olmadıkları sahada lig maçına hazırlanmaya çalışırlar, doğru düzgün hazırlanamazlar bu yüzden. Haftada 3 maça alışık da değiller yorgun da olacaklar bir de ligde çakar yollarız. Fener maçından önce bir kupa maçı gelecekti zaten yapacak bir şey yok 2 maçı da kazanıp moralli gideriz.

Kupada hem yorarız hem de çakarız sonra onlar Malatya'ya geri dönmezler zaten. İstanbul'da kalıp alışık olmadıkları sahada lig maçına hazırlanmaya çalışırlar, doğru düzgün hazırlanamazlar bu yüzden. Haftada 3 maça alışık da değiller yorgun da olacaklar bir de ligde çakar yollarız. Fener maçından önce bir kupa maçı gelecekti zaten yapacak bir şey yok 2 maçı da kazanıp moralli gideriz.

Kupa macinda bizim takimin yedek agirlikli Malatya'nin as kadroyla cikacagini dusunuyorum.Zor gececek.Kirmizi falan bile olabilir derbi oncesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt