Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anam anam anam anam şikecilere çaktılar kendi sahasında naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

:D :D helal be Fethiye.fenevin 30 yıllık Türkiye kupası alamama serisi geri başlar umarım :D

Ne oldu la Fener nasıl elendi :S en son 1-0 dı çevirdim 2-1 olmuş hahaha ne güldüm dün ev arkadaşım bana gülüyordu kıl payı kurtuldunuz diye :D

eee nee oldu dun bize kayim kayim kayanlar .. simdi konusun hadiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Maça ayrı başlık açın beyler efsane başlıklar arasına girsin. :trollfacce.gif:

bu çok iyi oldu

çok çok havaya girmişlerdi...

medya biraz olsun yakamızdan düşer bunlara sarar :)

Ne oldu la Fener nasıl elendi :S en son 1-0 dı çevirdim 2-1 olmuş hahaha ne güldüm dün ev arkadaşım bana gülüyordu kıl payı kurtuldunuz diye :D

Fethiye'nin 2 net golü verilmedi ofsayt diye. 80. dk itibaren 1-4 olacakti mac. Iki golü de vermediler hala anlam veremiyorum. Bu kadari da fazla.

Ve korner kaleci mertte çıktı fenerbahçe eşitliği arıyor :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt