Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fethiyeli taraftarlar Hababam Güm Güm Güm diye bağırıyorlar kutlamalara devam kadıköyde :)

Oha atv'deki spiker yüz hali ne öyle :D

Gürcan da sanirim yoktu yaninda, tipine sey ettigim :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fethiye 5 gol attı biri kendi kalesine, 2'si haksız yere sayılmadı.

Fener yine tarih yazdı. En üst lig lideri bir alt lig sonuncusuna yenildi ve elendi...

adsc4b1zdd.png

Fethiye'nin 2 net golü verilmedi ofsayt diye. 80. dk itibaren 1-4 olacakti mac. Iki golü de vermediler hala anlam veremiyorum. Bu kadari da fazla.

Abowww bildiğin 2 gol daha attılar yani ben 2-1 den sonra açtım 90+da o dakikadan sonra bile 2-3 gol atabilirdi Fethiye..

Bizle dalga geçer misiniz beter olun ulen sıra diğer kuşlarda :D

Bu arada bu sene kupa da neredeyse bütün süper lig takımları güme gitti.. Antep,Trabzon,Gençler,Fener gitti.. Eğlenceli olur devam edersek :)

bi başlık açın fenerbahçe 1 fethiyespor 4 diye

Son dakikada bj yapmaktan golü atamadılar.Kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar.Bundan sonra bu yavşakların adı farebahçe olsun.

[attachment=5435:BaqfKlPCQAAZYZC.jpg large.jpg]

Ekli dosyalar

• BaqfKlPCQAAZYZC.jpg large.webp
    BaqfKlPCQAAZYZC.jpg large.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 166
Pendikspor un yıllar önce kaybettiği kardeşi Fethiyespor Kadıköy de bulundu.

Eğer alırsan Ti'ye, böyle koyar Fethiye

Pendikspor un yıllar önce kaybettiği kardeşi Fethiyespor Kadıköy de bulundu.

Doping yapınca kusuyorsun benim bildiğim. Bir de bebenin alerjisi vardı o da olabilir tabi.

Uluslararası " tarafsız " bir inceleme yapılsa sezon başından beridir ne yaptıkları ortaya çıkar , ben ciddi şekilde doping yada benzeri bir şeye başvurduklarını düşünüyorum .

Kuyt '' Fethiyespor gibi Ptt 1.ligin sonuncusu takıma yenilmemiz Fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt