Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 10 puan ondeyken bi maglubiyette bu kadar korkmus ve korkudan dolayi ofkelenmisse iste bu psikolojik ustunluktur . 10 puan geriden gelip sampiyon olalim olmayalim isterse Kadikoy'de 30 sene mac alamayalim Galatasaray'in FB'ye cok buyuk bir psikolojik ustunlugu vardir soz konusu kupa almak ise .

not : yanlis yere yazmisim ya mesaji :D

antalya da işi cıvıtıp son dakkada o gol yenilmeseydi, bi tokat maçı daha izlerdik tt arena da ..

sütlü gave niyetine..:coffee:

Köksal ne ara Antalya'ya gelmiş ya? Bide dopingli çıkmamış mıydı bu, nasıl oynayabiliyor?

Biz bu Antalya'yı ligde yenelim de kupada yenilsek de olur.

2-1 olmuş ya, hadi be Elazığ bir tane daha.

Antalya kazandı,gruptan cıkmıs olduk böylece...

Grup 1.liği, 2.liği çok farketmez, Antalya maçında da Tokat maçına benzer bir 11 ile çıkalım.Akhisar,Bursa veya Eskişehir rakibimiz olacak gibi.Çok fark göremiyorum bu takımlar arasında.Belki Akhisar'ı tercih edebiliriz daha kabul edilebilir bir deplasmanları olduğu için diğerlerine göre.

Grup 1.liği, 2.liği çok farketmez, Antalya maçında da Tokat maçına benzer bir 11 ile çıkalım.Akhisar,Bursa veya Eskişehir rakibimiz olacak gibi.Çok fark göremiyorum bu takımlar arasında.Belki Akhisar'ı tercih edebiliriz daha kabul edilebilir bir deplasmanları olduğu için diğerlerine göre.

farketmez . akhisar deplasmanindada cok zorluk cektik.

zaten o grupta hemen hemen her takim her yerde bitirebilir. Ondan pek farketmez birincilik veya ikincilik. Bugüne benzer bir kadroyla cikariz Antalya macina. Iki kez üst üste oynayacagiz Antalya ile.

eses baskılı başladı , bu tempo yorar bunları

Çeptalk

Ben bilen eskisehir tam kadroynan cixmis maca buda iyi oldu biraz olsun yorgun olurlar bizim macda

Sivas yarın Bursa'ya yenilse mi iyi olur yoksa kazansa mı iyi olur bilemedim.Bence yenilsinler,lige dönsünler ama bu sefer de çok moralsiz olurlar.Fener,Sivas'a puan vermeli.

Antalya deplasmanı zor olacak ligde. Semih tam 9 bucuk ustası ve antalya ilerisi baya etkili. Es es ve bjk maclarından dah zor gececek bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt