Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.754
- 21.793
- 3.553
Bu Ersun'un takımları son dakikalarda iyi gol atıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan iyi oyuncu. Tarık+Veysel+Salih Dursun < Ozan Tufan
Şu an için Sabri > Ozan
Kötü oyuncu değil fakat abartıldığı kadar da iyi bir oyuncu değil
ozan henüz 19 yasinda oldugunu biliyorsun demi bide mevki olarak sabri ile ne alakasi var ?
ozan henüz 19 yasinda oldugunu biliyorsun demi bide mevki olarak sabri ile ne alakasi var ?
Sabri 19 yaşında da Ozan'dan iyiydi mesele yaşsa. Benim demek istediğim mevzu başka illa kıyaslayacaksak o şekilde kıyaslarım.
Orta sahada da sağbekte de oynuyor mesela su an a haberi açarsan nerede oynadığını izleyebilirsin.
dün 17-18 yaşındaki arsenallileri gördükten sonra 19luk ozan bildiğin çöp..
sag bekde oynadigini denk gelmemisdim pek. sener sakat mi ?
sabri ile arasinda profil farki var ama. cok degisik oyuncular.
ozan merkez orta sahada ama baya iyi sayilir . yas-türkiyede yetismesi gibi etkinleri göz önünde bulundurursak.
potukdan iyi bir kere
Zaten ben de kötü oyuncu demedim ama millet 7-8 milyon euro verip alalım falan yazıyor şu haliyle o paraları hak edecek bir oyuncu değil ondan bahsediyorum.
Kıyaslamayı da havadan yazmadım üstte bir kıyaslama yapıldı sağ beklerimizle ilgili, ben de aynı şekilde kıyasladım. Durum bundan ibaret![]()
yabanci kontenjani varken maalesef okadar eder bu cocuk.
normal dünya piyasasinda etmez kesinlikle ama türkiyede 10 da eder cümkü yok... futbolcu yok piyasada
Böyle diye diye kulüp battı maalesef. Sana demiyorum yanlış anlama ben de aynı hatayı yaptım bazı yerli oyuncular için yorum yaparken.
Artık daha seçici davranmak lazım özellikle tr'den adam alırken.
Ozan'ın en fazla ederi 2-3 milyon eurodur. Fazlası değil.
o fiyatada vermiyorlar isde maalesef. isini geliyorsa diyorlar. onu almayinca gidip senin dedigin fiyataki salih dursunlari alinca daha mi iyi oluyor ?!
transfer politikasi türkiyede yerli oyuncular konusunda maalesef cok kritik maddi anlaminda. özelikle büyük kulüpler icin.
hep bu yabanci sinirindan dolayi oluyor bu durum
7-8 isterlerse bence de vermeyelim. İyi oyuncu ama şu ligde hiç kimseye 4'den fazla verilmez. O da sadece Ozan Tufan işte.
Altyapıdan adam oynatalım inanın bir çok yerliden kötü olmaz.
Recep Burak Yılmaz, Tarık ve Veysel'den ne kadar kötü olabilir?
Birhan, Yekta'dan ne kadar kötü olabilir?
Sinan ya da Hüseyin, Yasin'den ne kadar kötü olabilir?
Bunlarla aynı olsalar dahi yeter zira en az 10 milyonumuz cebimizde kalır.