Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sene konuşulacak şimdi bu. Hay ben bunların.

Adana Demir son lig macina göre 9 farkli oyuncuyla oynuyor, onlar yedekleri sahaya sürerken BJK'nin as kadroyu oynatmasi ezikliktir. Adana Demir 1-0 önde bu arada :D

Hakemin Beşiktaşlı oyuncuların sözüyle kartını değiştirmesi çok saçma bir olay. Bu geçen sene Semih'in hakemi uyarması gibi net bir olay değil ki, pozisyonun içinde hakem yorumu da var burada. Belki hakikaten kırmızılık bir pozisyondu ama Beşiktaşlılara göre sarı karttı, hakem buna güvenip kararını değiştirmemeli.

Yanlış kartını çıkarmadıysa mantıksız bir olay oldu.

Zamanında Melo tükürmediği halde onu oyundan attıran bi oyuncuya sahip bi takım sonuçta Beşiktaş. Kupa maçı olunca işler değişiyo. Canlarım benim

Tamamen hakemin basiretsizliği, başka bir şey değil. Gözünün önünde olan pozisyona kırmızıyı çıkarıp, sonra rica ile değiştirmesi skandal.

Adana Demir 9 yedekle BJK'yi yeniyor, bunlar da bizim sampiyonluk rakibimiz olacak güya.

Oktay derelioğlu saçmalıyor.Beşiktaş Kötü oynamıyoruş.Adana demir çok iyi oynuyormuş.Beşiktaş çok iyi oynuyormuş.Arkadaş bjk as takım ile adana demir yedeklerle çıktığını hatırlatsın birde maç sonucunu.

Vur Adanam felekleri şaşsın küçük şikecilerin. Haftaya da biz çakacağız bunlara :)

I am the one who knocks!

Aga 5 dakika uzatma ne ya? Ne oldu da 5 dakika? Şu maçta bile eyyam devam ediyor.

Beşiktas resmen full kadro çıkmıs. yinede yenilmiş..

Kulübün en büyük hatası alternatif kadro kuramaması.
Şimdi şu takım aynı şekilde hafta sonuda maç oynicak.

Gerçi patlamıyorlar bir türlü ama gün gelicek patlıcaklar bu yogun tempodan..

bu hafta 2 haftadır 5 er gol yiyen konya ile oynicaklar.

Konya da işler iyi gitmiyor ama bu 2 haftalık kötü skor ve bu hafta rakibin beşiktaş olması onları bileyler diye düşünüyorum..

olurda bir beraberlik bizim için çok iyi sonuc ( tabi biz yenersek)

as kadrosuyla adanademire yenilen takım ligde lider varın siz düşünün... Aldığın paralar boğazına dursun prandelli

Beşiktas resmen full kadro çıkmıs. yinede yenilmiş..

Kulübün en büyük hatası alternatif kadro kuramaması.
Şimdi şu takım aynı şekilde hafta sonuda maç oynicak.

Gerçi patlamıyorlar bir türlü ama gün gelicek patlıcaklar bu yogun tempodan..

bu hafta 2 haftadır 5 er gol yiyen konya ile oynicaklar.

Konya da işler iyi gitmiyor ama bu 2 haftalık kötü skor ve bu hafta rakibin beşiktaş olması onları bileyler diye düşünüyorum..

olurda bir beraberlik bizim için çok iyi sonuc ( tabi biz yenersek)
Rahat ol haftaya çakacağız biz bu kuşlara :)

I am the one who knocks!

lan sanki bjk den korkan var!i.hakem bir kirmizi bir penalti cakar görürsün hanyayi konyayi.
tr de maclarin sahada kazanilmadigini halen idrak edemeyenler var..
bknz:SS sezonu

☆$☆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt