Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabzon keçiörengücü diye bir takımı sahasında yenemiyo. kadroda cardozo,erkan,bosingwa filan var birde

keciörenin kalecisi bizim bütün yedek kalecilerimizden daha iyi ama vallahi :)
Trabzon tek kale oynadi ve güzelde oynadi ama golü bulamadi.

edit: trabzondaki bazi yerli oyuncular baya yetersiz kaliyor.
yusuf ehh isde ama fatih akit mi nedir. bu adam sakali ve 61 nummarali formasi sayesinde mi oynuyor acaba ?
cok kötü her izledigim macda.

Son düzenleme:
Caner buyuk oyuncu.

Sabah Tellesle kiyasladim salak gibi. Telles kim de Canerle kiyasliyorum.
Caner cok yonlu oyuncu bugun 10 numara gibi oynuyor.

inş fener yenilir bir düşüş evresine girmeleri lazım artık

Klasik Fener. Etkisiz ve güçsüz olduğu her halinden belli olan...

Ama haliyle insanın aklına hakem faktörü geliyor. Zaten Fenerlilerin bu rahatlığı da bundan. Kaç sezondur böyle.

o degilde kayserinin forveti sinan bakis bizde su an oynayan forvetlerden daha iyi.:asd22:

elenme ihtimalleri var mı?bu arada kayseri farkı kaçırıyo

fener kaybetmesin ki lider çıksın

bjk kesin 2. olacak kadıköyde fb bjk kupa maçı en azından bize ve kargalara ligdeki maçlar için tüyo verebilir

Trabzon rezil olmus resmen. 3 oyuncu disinda as kadroyu sahaya sürmüsler

Bu arada Ismail Eagle yedekleri full genclerden kurmus, sahada da 2 tane genc var. Kayseri'nin rahat yenmesi lazim bu durumda.

Fener'le Beşiktaş'ın eşleşmemesi iyi olur.İkisi de en az yarı finale kadar gitsin.Özelliklle Fener sadece lige odaklanmamalı.

Fener Bekir ile beraberliği yakaladı.
Bekir golden sonra Kayseriliye ne yapmak istedi. Aklıma ilk gelen öpmek geldi içinden ama sonra vazgeçti :red:

Fenerliler her yaptıkları faulden sonra (rakip havada 3 takla bile atsa kafa üstü bile düşse) itiraz ediyor.
Merak ediyorum hakeme ne diyorlar. "Hoca adam ölmedi bile yaaaa" mı acaba....

bu turgut doğan nasıl bir maldır böyle

Kayserispor Altınordu deplasmanında 2-0 önde. Maç KS'nin galibiyetiyle sonuçlanırsa çapraz eşleşmeden BJK ile eşleşecekler. Yazık ettiler kendilerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt