Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14:00 Kardemir Karabükspor - Mersin İdman Yurdu (A Spor)
16:00 Bursaspor - İstanbul Başakşehir (A Haber)
18:00 Kayserispor - Beşiktaş (ATV)
20:45 Çaykur Rizespor - Fenerbahçe (ATV)

Güzel maçlar :)

Karabük 1-1 Mersin dakika 3 :asd22:

bu saatte böyle maçları oynanan şehirin üniversitesinin top sahası varsa orda yaptırcaksın zaten az kapasiteli stattır öğrenciler doldurur stadı,şimdiki gibi boş stad olmaz.

Açık futbol oynuyorlar yedeklerle normal.

millet yedekler ile maclara cikiyor :)
grup maclarin bittigini kimse söylemedimi bunlara ?

millet yedekler ile maclara cikiyor :)
grup maclarin bittigini kimse söylemedimi bunlara ?

Ben olsam ben de fazla takmam Türkiye kupasini Anadolu takimi olsam, belirli takimlar disinda final sansin sifira yakin aslinda. Kisin da her mac oyuncunun sakatlanma ihtimali daha yüksek hele bizim ülkedeki les zeminlerde.

Lig daha önemli bu takimlar icin, sür yedekleri oynasinlar, kazanirsan oh ne güzel kazanmaz isen bos ver zaten dandik dandik kupa statüsü var.

Ben olsam ben de fazla takmam Türkiye kupasini Anadolu takimi olsam, belirli takimlar disinda final sansin sifira yakin aslinda. Kisin da her mac oyuncunun sakatlanma ihtimali daha yüksek hele bizim ülkedeki les zeminlerde.

Lig daha önemli bu takimlar icin, sür yedekleri oynasinlar, kazanirsan oh ne güzel kazanmaz isen bos ver zaten dandik dandik kupa statüsü var.

finale cika avrupaya katila biliyor sonucda.
finalin ismi Gaalatsaray - fener olsa mesela yari finaldeki bir takim avrupa kupasina katila biliyormu bilmiyorum ama simdi.

finale cika avrupaya katila biliyor sonucda.
finalin ismi Gaalatsaray - fener olsa mesela yari finaldeki bir takim avrupa kupasina katila biliyormu bilmiyorum ama simdi.

Yari finale bakmiyorlar, galiba ligdeki siralama da bir alttaki takim hak sahibi oluyordu. O da kupayi alan takima bagli yine, ligdeki siralamasina gore nasil bir hak elde ettigi falan.

hay ben türk futbolunun saka degil tek tek saydim 11-12 taraftar var
rezillik resmen yildirim demirören senin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt