Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri dönüşlerin adami denge dengeoglu yine show yapacak.

yalniz forumda çok tahmin edilen şeyler genelde olmuyor

yani bu sefer Hamza maçi geri çeviremezse şaşirmayin

Sanki milli maç anlatıyor tepkilere bak :D

Amedliler komando gibi

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bursa her türlü alır maçı da bu spiker leş ötesi yalnız.Türkiye Cumhuriyetinin iki takımı maç yapıyor spiker amedspordan ''onlar'' diye bahsediyor!!!

Amedspor u tutuyorum isterse israil takımı olsun karşıda yine hamzanin rakibini tutarım umarım en erken zamanda postalanir işsiz kalır amatör lige kadar düşer diyorum ama en kötü ihtimalle yorumcu olarak devam eder :S

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Iyi çakmış amedspor lu

Amed ilk 45 dk. itibarıyla süper lig takımlarından farksız oynadı.

Hatta belki daha iyi bile denebilir.

Spiker iyi yapiyor bende onunla ayni duygularla seyrediyorum. Belki futbolcular degil ama vatan hainlerinin taraftari oldugu takimi destekleyecek degilim. Sirf hamzaya gicikligina bu takimi destekleyenlerde benim gozumde hain

Ingiliz haftasi diye birsey var adamlar hafta ici lig maci oynar biz böyle birsey yapmiyoruz ,üstüne üstelik birde kupa maclarini hafta sonuna aliyoruz lig oynanmiyor bu nasil bir planlama ya

Bursa beraberliği bulur en azından. Bu tempoyu ve fiziki mücadeleyi kaldıramaz amedsporlu oyuncular ki ilk yarının son 10 dakikasında ezilmeye başladılar zaten

NKFVaklınaK

Amedspor u tutuyorum isterse israil takımı olsun karşıda yine hamzanin rakibini tutarım umarım en erken zamanda postalanir işsiz kalır amatör lige kadar düşer diyorum ama en kötü ihtimalle yorumcu olarak devam eder :S

İsrail takımlarının ne kötülüğünü gördün Leo :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt