Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su golun iptal edilmesi skandal
isterse umraniyeli oyuncu fenerlinin kafasinda delik acsin kramponuyla
gozunun onundeki tehlikeli hareketi goruyosan verirsin yoksa top ordan oraya gidip gol olduktan sonra faul vermek acayip sacma

DxIfzWaWoAEFd5i

Taaa ebesinin nikahında gelişen pozisyonda gol iptal ediliyor ama taç kararları ve kornerler istisna olarak tutuluyor. Ümraniye kalesine daha yakındı lan pozisyon.

2.yarının ilk 4 haftasında 6 puanın üstünde alamazlarsa bunlar küme düşer, boşverin 2.golün iptal edilmesini falan. 70.dk dan itibaren izledim resmen şov yaptı ümraniye

Uyarı geldi Barış Şimşek’den son pozisyonda. Şaşırdık mı? Tabiki hayır!

Yazik oldu. 2-0'dan cevirmek icin baya bi yipranacakti şikeciler. Fark atarlar şimdi karıköyde.

Yuhh! Ümraniye denen takıma da mı yenildi bunlar ;D

Bu arada enteresan uc gozlemimi sizlerle paylasayim bu kutlu gecede renktaslarim:

1) Fenerbahceliler resmen Ali Kocsporlu olmuslar. Maci protoklden, kendisinin iki sira arkasindan takip ediyordum. Adam kulubun simgesi haline gelmis. Devre arasi fotograf cekilmek icin kuyruk oldular. Adam yakinir gibi "Ya yukari cikmadim fotograf cekilmemek icin yine de gelip buluyorsunuz hahahah" gibi bir sey soyledi. Simdilik bu ilgi cok hosuna gidiyor belli. Bakalim sonucu nerelere varacak. Dengesiz Fenerliler bu adami kisa surede hain eder gibi.

2) Comolli en basta protokolde cok arkaya oturtuldu. Dis kapinin dis mandali gibi davraniyorlar. Yalniz adamin umrunda bile degil. Keyfi asiri yerinde.

3) Fenerbahceliler bu tarz skorlari kaniksamis. Ne bir isyan, ne bir sinir. Alismislar. Sezona dair tek umutlari ZTK. Alt lig takimina ezile ezile yeniliyorlar. Anormal gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt