Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Ankaragücü balonuda böylece sönmüs oldu. BJknin gol atamadigi takima Kasimpasa 6 tane atti.

Adanaspor - IBB 1:1

Mersin - Sivas 1:1

Maclar uzatmaya gitti.

Bugsasspor ve Boluspor'dan sonra Adanaspor'da sürpriz yapabilir. Belediyeye karsi berabere gidiyor. 3.Sürpriz olacak ozaman.

Ceyrek Finalde:

GS

BJK

TS

FB

BS

Tabiki seri basi olur , diger 3 takimda süper ligden olur. sorumu buda. 4.turdada kek rakip gelecek bize anlasilan, bugasspor gelirse mükemmel olur :D

Fark etmez,ama Trabzon,Beşiktaş veya Fener'in birbirleriyle eşleşmesi daha iyi olmaz mı?

Gerçekten benim umrumda değil. Şuan ülkenin en iyi futbolunu oynuyoruz ve ben bu takımı %50'den fazla da eleştiriyorum kadro kötü diye. O yüzden Fenerbahçe-Beşiktaş birleşsin rakibimiz olsun fark etmez.

:) Fener gelsin fena mı? :):):)

Maçlar tek maç üzerinden oynandığı için herşey olabilir.Erken bir kırmızı falan gibi.Helede deplasmanda oynuyorsan rakibin kim olduğu farketmez zorlanabilirsin.Ligde rakip farketmez,ama kupa sürprizlere açıktır. :)

Maçlar tek maç üzerinden oynandığı için herşey olabilir.Erken bir kırmızı falan gibi.Helede deplasmanda oynuyorsan rakibin kim olduğu farketmez zorlanabilirsin.Ligde rakip farketmez,ama kupa sürprizlere açıktır. :)

Çeyrekten itibaren maçlar tarafsız sahada.

Ankaragücü - Kasımpaşa | 2-6

Çeyrek final,yarı final,final tarafsız sahada oynanacakmış, Allahını seven İzmir'e versin bi Galatasaray maçını.

Hey gidi Ankaragücü..

mersin eliyle verdi turu cok sansizlardi :)

2 dakikalığına bjk maçına bakayım dedim başım ağrıdı.

Cezalı maçlarda bayanlar ve çocuklar tribüne alınacağına maçlar seyircisiz olsun daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt