Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'de 3 genc oyuncu var, digerleri hep tanidik oyuncular. Altinordu yerine bugün Urfa falan olsa Fener yenilirdi.

Altinordu as kadrosundan 5 oyuncuyu dinlendiriyor gecen hafta lige göre, biri de sakatlanip cikti yani kadronun yarisi yedek.

Adamlar Türkiye kupasını kazanmak için 6m euroya Diego yu aldılar :D

Adam haftalardır ligde yok . sadece kupa maçında var.

Ve bu olay tek bir spor kanalında gazetede yada bir gazeteci tarafından sorgulanmıyor dillendirilmiyor.

GS da Sneijderi oynatmasa 1 maç o hafta ortalıgı yıkarlar

Problemmi var nasıl oynamaz verilen paralara yazık GS daki bu sorumsuzlugun sebbei kim

ohooo 3 gün üst üste program yaparlar....

Bu yüzden diyorum türk medyasının gazına gelmeyin...

2 yıldır bu takımı düşürebilmek için herşleyi yaptılar.

Basınımızda bu gaza geldi..

TFF FB Basın ortak hareketle.

Bu yüzden asla ama asla ne olursa olsun takımda basının gazıyla holiganlık yapmayalım arkadaslar

Sadece medya degil taraftar bile Sneijder oynamayinca sinirleniyor bizde, dogal olarak tabi. Fenerliler hic oyle takmiyor gibi sanki diego yokmusda holmen oyniyormus.

Sadece medya degil taraftar bile Sneijder oynamayinca sinirleniyor bizde, dogal olarak tabi. Fenerliler hic oyle takmiyor gibi sanki diego yokmusda holmen oyniyormus.

Sneijder oynamayınca sinirlenmesi doğal kardeşim bende sinirlerim anlatmaya çalıştıgım o değil benim..

Basın Tüm Medya GS ın kötü gidişine yada herhangi bir sorununa odaklı .

Sorun yoksa bile yaratıyorlar eski meselelri açıyorlar.

Amaç GS ı karışdırmak düşürmek...

FB için hiçbir zaman böyle şeyler çıkmadı çıkmaz.

Çünkü medya da TFF de onların..

1 kere çıkdı oda Ersun Yanalı gönderdiklerinde

ONlarıda Aziz yıldırım siparişledi .
Bir ton sorun yazdılar.

Sonra bıçak gibi kesdiler.

Bu işler böyle...

Medya GS ı bitirmek için var.

Bunu anlatmaya çalısıyorum.

Ne yazarsa yazsın inanmamak . Hep takımın arkasında durmak zorundayız

fnerlilere bak len yeter yıldırım demirören diye bagıriyorlar ulan adamlardaki arsızlıga bak

Tüh bak şimdi. 1 penaltı da yetmeyecek.
Hakem de zor durumda kaldı şimdi görüyon mu. Durduk yere 2 penaltı verecek artık.

Bizim yedekler fbnin yedekleri tokatlar. Kadro genişliği iyi bizde.fb sezonu 13-14 oyuncuyla götürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt