Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sow-emenike atsın da daha da sevdirsin kendilerini fb camiasına.

bu rize defansi ne böyle ya.. adam elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasina girip gol vurusu yapiyor :)

hikmet karaman farki olsa gerek :)

Bizde bunu yapacak tek bir adam olmadigindan garip geliyor.
En son Ched Anderlecthe karsi yapmisti.

Takimda cizgiye inecek tek adam yok.
Fenerin cifte kupali sezonuna hazir olmak lazim.

Obibana diye bir defans oyuncusu var Rizede. Futbolcu olduguna inanmiyorum bunun.

Simdide gol atmaya calisiyorlar , atsaniz ne olacak artik 4 tane yemissiniz zaten.

Ayak bileklerindeki baglar kopmus olabilir. Reusun yasadigi sakatlik.

Eren Albayrak'ın hücum bindirmelerinde yaptığı tercihlerle, son golde Emenike'nin önünden çekilmesini video yapıp mahkemeye götürsen şike der.

Bu kadar kötü oyuncu görmedim ben.

Valla bunu yazmak için geldim lig maçında da yaptıklarıyla dikkat çekmişti. Aşırı şaibeli oynadı 2 maçta da...

Bütün bunlar fordculuk yaptigi icin basina geldi. Bilek baglari kopmus olabilir TOPalin.

M.Topal biraz dinlenebilir, çok yoruyorlar :).

topalı severim kaç yıldır fenerde daha birkere agzından galatasaray aleyhinde tek kelime duymadım

hatta fener lehine kendini taraftara yalamak için emre ve caner gibi boş şeyler konustugunuda görmedim

sinsi olduguna ise hiç inanmıyorum ins ciddi degildir sakatlıgı,emre olsa isterse tır geçsin umrumda olmaz

maç içinse şikeciler as kadroyla dahi pozisyona giremiyorlar 2.gole kadar resmen oyunda yoktular

oha topal bekire tecavüz etmis

avuclamis dayamis felan töbe est

bu cocuk böyle degildi,vay sapık vay

ayrıca bunlar neden hep bekirin basina geliyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt