Yiğit Aslantürk
Kırmızı Üye
- 1 Mart 2010
- 1.359
- 0
- 1.146
çok iyi oldu fenerin devam etmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba olayı farklı. Adam sırtına atlayınca onu tutmak için yanlışlıkla olmuş olabilir ama topal bildiğin bilinçli şekilde dayıyor. Bi şortunu indirmediği kalmış. Geçenlerde bunlarda sow ile biri öpüşmüştü. Şimdi hatırlayamadım kimdi ama tek bildiğim baya sık sık oluyor bu gibi olaylar fenerde. Hahahaabi bu futbolcularda gizli gay lık filan mı var
drogba da snejder sırtına atlayınca arkayı avuçlamıştı
Drogba olayı farklı. Adam sırtına atlayınca onu tutmak için yanlışlıkla olmuş olabilir ama topal bildiğin bilinçli şekilde dayıyor. Bi şortunu indirmediği kalmış. Geçenlerde bunlarda sow ile biri öpüşmüştü. Şimdi hatırlayamadım kimdi ama tek bildiğim baya sık sık oluyor bu gibi olaylar fenerde. Hahaha
Drogba olayı farklı. Adam sırtına atlayınca onu tutmak için yanlışlıkla olmuş olabilir ama topal bildiğin bilinçli şekilde dayıyor. Bi şortunu indirmediği kalmış. Geçenlerde bunlarda sow ile biri öpüşmüştü. Şimdi hatırlayamadım kimdi ama tek bildiğim baya sık sık oluyor bu gibi olaylar fenerde. Hahaha