Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her oyuncuyu kendilerine uyduruyorlar. Topal bizdeyken gayet düzgün, efendi adamdı. Şimdi bakiyorum hakeme hareketler, bildiğimiz küçük fb şerefsizleri vs en son yumoş bekirin g.tüne kolunu sokması ne hale geldin lan böyle.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

m.topal bekiri kirletmiş resmen :asd: neden bekir neden he

abi bu futbolcularda gizli gay lık filan mı var

drogba da snejder sırtına atlayınca arkayı avuçlamıştı

İsmail Kartal: "Emenike bu akşamki gibi oynasın gol atmasın ben razıyım. Mükemmel bir performans ortaya koydu. Kendisini tebrik ediyorum"

abi bu futbolcularda gizli gay lık filan mı var

drogba da snejder sırtına atlayınca arkayı avuçlamıştı
Drogba olayı farklı. Adam sırtına atlayınca onu tutmak için yanlışlıkla olmuş olabilir ama topal bildiğin bilinçli şekilde dayıyor. Bi şortunu indirmediği kalmış. Geçenlerde bunlarda sow ile biri öpüşmüştü. Şimdi hatırlayamadım kimdi ama tek bildiğim baya sık sık oluyor bu gibi olaylar fenerde. Hahaha

Emenike'yi beğenmesi iyi.Oynatmaya devam edecek demek ki.Webo çok daha etkili oluyor.

Ilk vaka olmadığı için var bir haller bu Fenerliler de.

I am the one who knocks!

Drogba olayı farklı. Adam sırtına atlayınca onu tutmak için yanlışlıkla olmuş olabilir ama topal bildiğin bilinçli şekilde dayıyor. Bi şortunu indirmediği kalmış. Geçenlerde bunlarda sow ile biri öpüşmüştü. Şimdi hatırlayamadım kimdi ama tek bildiğim baya sık sık oluyor bu gibi olaylar fenerde. Hahaha
images

mqdefault.jpg

caner-ve-sow-un-pozu-dalga-konusu-oldu-6772148_x_9882_o.jpg

59721_3.jpg

moussa-sow-ile-caner-in-öpüşmesi_712008.jpg

Son düzenleme:

ben 1 , 2 örnek verdim ama dünya genelinde böyle , futbolcularda anlamadığımız birşey mi var ?

yokluk desem milyon euroları var ama anlamadım

Fenerin tur atlaması işimize gelir. Bırakın kazansınlar.

GT-I9300 Tapatalk

ulan kurada seri başı olayı olacakmış :D

bursa,fener,biz,sivas

seri başı olup diğer takımlarla eşleşecekler sanırım

fb anormal şerbetliydi. tabi ne zaman degil ki ? rize sürüylü posizyonu harcadı, fb ise gene karambolden 4 sut ile goller buldu.

bunların artık takıma kursun falan döktürdügüne ve muska yaptıgına inanıyorum. böyle bir şans olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt