Ali Kenan Atay
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2014
- 1.742
- 50
- 618
tebrikler kastamonu. Kastamonu deyip geçmeyin zamanında üsküdara kadar sınırı varmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün malum Türkiye Kupası günüydü.
Asporu açtım.Aspor istemeden kedi olalı bir fare tuttu bugün.
Belki de son 6 aydır izlediğim en keyifli maçtı.
İçten içe de hani gönül hep zayıf takıma kayar ya,Kastamonusporun tur atlamasını istedim.
Maç Hızlı başladı.
Normal sürenin sonlarına doğru kasımpaşa 1-2 öndeydi.kastamonu baskılarını arttırdı ve kornerden gelen orta ile maçı uzatmaya götürdü.
Maç içerisinde sürekli yağan kar zeminin ve futbolcuların dengesini de pekala bozmuştu.
uzatmalarda kastamonu 3-2 öne geçti.
Hava da hafiften kararmaya başlamıştı.Tribünde her golden sonra sabit gösterdikleri bi dayı var bombaydı
Kasımpaşa 3-3 yaptı ve maç penaltılara kaldı.
Penaltılarda kasımpaşa avantajı yakaladı,son penaltıyı atsa turu atlayacaktı ve kaleci kurtardı.
Ve sonra kastamonunun turu geldi.
Zayıf ışıklandırma,karlı zemin,pes 2015 gibiydi görüntüler
Uzun zamandır böyle zevkli bir maç izlememiştim.
Beter ol şero kasımpaşa.
https://www.youtube.com/watch?v=tpDR0k0Vqy0

Bugün malum Türkiye Kupası günüydü.
Asporu açtım.Aspor istemeden kedi olalı bir fare tuttu bugün.
Belki de son 6 aydır izlediğim en keyifli maçtı.
İçten içe de hani gönül hep zayıf takıma kayar ya,Kastamonusporun tur atlamasını istedim.
Maç Hızlı başladı.
Normal sürenin sonlarına doğru kasımpaşa 1-2 öndeydi.kastamonu baskılarını arttırdı ve kornerden gelen orta ile maçı uzatmaya götürdü.
Maç içerisinde sürekli yağan kar zeminin ve futbolcuların dengesini de pekala bozmuştu.
uzatmalarda kastamonu 3-2 öne geçti.
Hava da hafiften kararmaya başlamıştı.Tribünde her golden sonra sabit gösterdikleri bi dayı var bombaydı
Kasımpaşa 3-3 yaptı ve maç penaltılara kaldı.
Penaltılarda kasımpaşa avantajı yakaladı,son penaltıyı atsa turu atlayacaktı ve kaleci kurtardı.
Ve sonra kastamonunun turu geldi.
Zayıf ışıklandırma,karlı zemin,pes 2015 gibiydi görüntüler
Uzun zamandır böyle zevkli bir maç izlememiştim.
Beter ol şero kasımpaşa.
https://www.youtube.com/watch?v=tpDR0k0Vqy0
Dardanel'in forveti Özer bizim Umut'tan iyi.
Net![]()
bizim ne zaman
bizim ne zaman