Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tebrikler kastamonu. Kastamonu deyip geçmeyin zamanında üsküdara kadar sınırı varmış.

Dünya'nın en zevkli ligi Spor Toto Süper Lig,en zevkli federasyon kupası da Türkiye Kupası.

Bugün malum Türkiye Kupası günüydü.

Asporu açtım.Aspor istemeden kedi olalı bir fare tuttu bugün.

Belki de son 6 aydır izlediğim en keyifli maçtı.

İçten içe de hani gönül hep zayıf takıma kayar ya,Kastamonusporun tur atlamasını istedim.

Maç Hızlı başladı.

Normal sürenin sonlarına doğru kasımpaşa 1-2 öndeydi.kastamonu baskılarını arttırdı ve kornerden gelen orta ile maçı uzatmaya götürdü.

Maç içerisinde sürekli yağan kar zeminin ve futbolcuların dengesini de pekala bozmuştu.

uzatmalarda kastamonu 3-2 öne geçti.

Hava da hafiften kararmaya başlamıştı.Tribünde her golden sonra sabit gösterdikleri bi dayı var bombaydı :D

Kasımpaşa 3-3 yaptı ve maç penaltılara kaldı.

Penaltılarda kasımpaşa avantajı yakaladı,son penaltıyı atsa turu atlayacaktı ve kaleci kurtardı.

Ve sonra kastamonunun turu geldi.

Zayıf ışıklandırma,karlı zemin,pes 2015 gibiydi görüntüler :D

Uzun zamandır böyle zevkli bir maç izlememiştim.

Beter ol şero kasımpaşa.

https://www.youtube.com/watch?v=tpDR0k0Vqy0

Son düzenleme:

İçten içe de hani gönül hep zayıf takıma kayar ya,Kastamonusporun tur atlamasını istedim.

Maç Hızlı başladı.

Normal sürenin sonlarına doğru kasımpaşa 1-2 öndeydi.kastamonu baskılarını arttırdı ve kornerden gelen orta ile maçı uzatmaya götürdü.

Maç içerisinde sürekli yağan kar zeminin ve futbolcuların dengesini de pekala bozmuştu.

Hava da hafiften kararmaya başlamıştı.Tribünde her golden sonra sabit gösterdikleri bi dayı var bombaydı :D

Penaltılarda kasımpaşa avantajı yakaladı,son penaltıyı atsa turu atlayacaktı ve kaleci kurtardı.

Beter ol şero kasımpaşa.

gerçekten çok zevkli maç oldu :asd:

https://vine.co/v/iW1a5U1ZAmg

Son düzenleme:
Gruplarda Galatasaray'dan baska izleyecegimiz bir de memleketimizin takimi var artik. Helal olsun :)

Maç Hızlı başladı.

Beter ol şero kasımpaşa.

Ulan bizim Adana Demir daha ilk turdan havlu atmis.

Torbalar aşağı yukarı şöyle olacak.2.torbadan Süper Lig takımı çekmeyiz inş.Nasıl olsa her türlü çıkacağız.Bari kolay rakiplerle oynayalım.

1.torba
Galatasaray
Fenerbahçe
Beşiktaş
Başakşehir
Trabzon
Bursa
Mersin
Konya

2.torba

Gaziantep***
Eskişehir***
Akhisar***
Rize
Kayseri
Antalya
Karabük
Urfa

3.torba
Karşıyaka
Bolu
Giresun***
Adana***
Buca***

Bugün Dardanelspor'un maçını A Spor veriyormuş. Sevindim. Bir önceki turda Tokatspor'u 35. dakikasını 4-0 geride kapattığı maçta 5-4 (90 dakika sonucu :)) yenerek Akhisar'ın rakibi olmuştu. Ümidim varla yok arası tabii ama memleket takımı gruplara kalsa da Galatasarayla bir maç yapsa ne sevinirim... (Daha önce yaptı tabii de biz yetişemedik o döneme.) Çanakkale'deki maça kesin giderim.

Son düzenleme:
Keşke şu maçlar elemeli olsa ve Son16'ya kadar Süper Lig takımları deplasmanda oynasa.. Almanya'daki bu sistem bize de lazım..

Bayern Münih, Bölgesel lig takımıyla dağın başında maç yapıyor mesela.. Hemde öyle A2 vs. değil as takım çıkıyor. Grup maçları oldun mu kupanın anlamı kalmıyor.

Kastamonu'nun SüperLig takımıyla oynadığında yaşadığı coşku ve heyecan kupanın gerçek hikayesi ama bizde ne yazık ki para heyecanın önünde.

Dardanelspor'da Ufukcan Engin an itibariyle yardırmakta.

Not: '99 doğumlu.

Bir dakikada 2 gol yedik. :( Fena oynamıyorduk atabilseler 4 tane net pozisyon vardı.

Son düzenleme:
Mervan coştu.

Akhisar'ın hücum organizasyonları ligdeki gibi çok iyi...

Hani rakip zayıf falan da şu pasları biz zayıf rakiplere karşı bile zor yapıyoruz.

Cihat hoca iyi çalıştırıyor belli ki takımı.

Dardanel'in forveti Özer bizim Umut'tan iyi.

Net :(

icimden bakmaya gelmiyor. Yedekten birtek sinan , jose , carole (oynar artik) ve Emre heyecanlandiriyor. Takimin pestilini cikardilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt