Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fenerden de bjk'den de bir şey olmaz. Adamlar as kadroyla çıktı iki maçta da. Oynadıkları oyuna bak. Biz saçma puan kayıpları yaşadık yoksa rakipler çok extradan puanlar almadı. Gittik Rize'den son dakika 2 gol yedik, Antalya'yı 3 kere öne geçtiğimiz maçta yenemedik, kendi sahamızda Osmanlı'ya yenildik.. Bizimkiler gerzek olmasaydı şuan liderdik.

yerli robben abdülaziz solmaz girdi birazdan yazar

öyle diyorsunda sizin çotanaklar belli ki fener yalakası..
https://twitter.com/ForzaCOTANAKLAR/status/686246143374811136

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

meseleyi bilmiyorsun konuşuyon abdül kardeşim giresunla trabzon ezeli rakiptir yunan,stanla türkiye gibi düşün yada fenerle galatasaray tabiki trabzonu kızdırmag için böyle paylaşımlar yapıcaz ayrıca doğru demişler yalanmı

Erkan Sözeri Tchami yerine Waldison'u çıkarmalıydı, yine de Giresunspor'un mücadelesi takdire şayan.

kapattım 90 dakka biz oynadık 2 abuk sabuk pozisyonda kontradan goller attılar yazıg

Bu fenerden de bjk'den de bir şey olmaz. Adamlar as kadroyla çıktı iki maçta da. Oynadıkları oyuna bak. Biz saçma puan kayıpları yaşadık yoksa rakipler çok extradan puanlar almadı. Gittik Rize'den son dakika 2 gol yedik, Antalya'yı 3 kere öne geçtiğimiz maçta yenemedik, kendi sahamızda Osmanlı'ya yenildik.. Bizimkiler gerzek olmasaydı şuan liderdik.

kupa maçlar lig maçlardaki mentaliteyle oynanmiyor genelde...

Olmadı...CANINIZ SAĞOLSUN ÇOTANAGLAR

90 dakka oyunun hakimiydik karşımızdaki rakip alanları iyi kapattı savunma anlayışları çok iyi küçüg takımlarda böyle savunma anlayışı olmag zorunda zaten yoksa puan alamazsın giresun biraz daha önde yaratıcı işler yapabilse herşeye rağmen golü bulabilirdi...

Giresunspor'un hocası feneri yenecez yenecez diyip duruyordu... genellıkle böyle söyleyenler yatıyor fenere...

daha önce dedim forumda vedad muriqi iyi oyuncu ama henüz galatasaray seviyesi için hazır değil fenerbahçenin top class stoperleri tarafından ezildi mağlesef hemde giresun tek kale oynadığı bir maçta muriqi nin önü açık ama cimbom için daha vakti var

meseleyi bilmiyorsun konuşuyon abdül kardeşim giresunla trabzon ezeli rakiptir yunan,stanla türkiye gibi düşün yada fenerle galatasaray tabiki trabzonu kızdırmag için böyle paylaşımlar yapıcaz ayrıca doğru demişler yalanmı

biliyorum renkdaş hatta giresunluların bu ezik trabzonluları tokatladığı birçok video izledim ben olayı farklı düşünmüştüm.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt