Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Lig maçlarında çok mu iyi oynuyorlardı ?
Kupa maçlarindan daha iyi degiller mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig maçlarında çok mu iyi oynuyorlardı ?
Kupa maçlarindan daha iyi degiller mi?
Evet de çok fazla bir şey farketmiyor. Ozan Tufan mesela hala kötü, Markoviç kötü, Fernandao hala kötü. Ha bizden iyi takımlar mı, evet kağıt üzerinde öyleler. Ama oyuna yansımadıktan sonra bir şey farketmiyor. 3-4 oyuncu dışında çöp kadrosu var Fb'nin. Savunmamız iyi yeaa diyorlar da o kadronun savunması değil hücumu iyi olmak zorunda.
Muazzam olduklarini söylemedim zaten ama bir futbolcu kupa maçi ile lig maçi farkli mentaliteyle oynuyor
ayni as kadro lig maçinda çiksaydi daha iyi oynardi çünkü genelde tüm büyük takimlar lig'i kupa'dan daha çok önem veriyor
ligi kazandiginda basarili sezon geçiriyorsun, kupayi kazandiginda pek anlami olmuyor
fenerin as kadrosu dedigin gibi o kadar muazzam degil ama takim savunmalari kötü oldugunu söyleyemezsin.
Terso bir şey demedim ki, o kadroya göre kötü oynuyorlar dedim. Bu sezon sırf Ozan Tufan + Josef'e 16 m € verdiler. Ligde de böyle oyunu sürklase ettikleri maçları pek hatırlamıyorum. Hep şansa bala kazandılar 1-2 maç dışında.
fenerin bu sezon iyi oynadıgı tek maç bile aklıma gelmıyor... adamlar 1-0 1-0 gidiyorlar.. sampıyon oldukları sezondan böyle gidiyorlardı..
Şike şike tuttu işte kupon kardeşim kucalamayın.
Şaka bir yana Yucel Yuksel'in hakkaniyeti var. Sivas Belediye'nin 2. golünde Karabüklü oyuncular bildiğin koridor açtı.