Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilerek elenen Süper Lig takımlarını anlamak güç.Kupayı alma şansı hiç de az değil.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor, deplasmanda 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'a 3-2 mağlup oldu ve elendi.

Turnuva statüsü ivedilikle değişmeli. Zira bu statü hiçbir Anadolu takımı için cazip değil. 4 büyükler için final organize etmek için ayarlanmış bir organizasyon haline büründü.

Bilerek elenen Süper Lig takımlarını anlamak güç.Kupayı alma şansı hiç de az değil.

Nasıl az değil anlamadım ki? Gruplar 3 büyükler kaza kurşununa gitmesin diye var. Sonra grup 1./2. lerini eşleştirmek yerine kura çekip 3 büyükleri seribaşı yapıp finale kadar eşleşmemelerini sağlamak tek amaç. Anadolu takımı olsam değil yedek kadroyla çıkmak, u16 ile çıkarım.

Pendikspor 0-1 Genclerbirligi
Amed Sportif 2-1 Keciörengücü
24 Erzincanspor 2-1 Yeni Malatyaspor
Bandirmaspor 2-2 (3-4 penaltilar) Sancaktepe
Kizilcabölükspor 2-1 Kocaeli Birlikspor

Kizilcabolukspor once altay i eledi ,sonra mersin idman yurdunu 5-1 ile eledi , simdi de kocaelinin bir takimini eleyip gruplara kalmis , en basarili takim gibi gorunuyor

bir de yeni amasya spor var , bolgesel alt yapi liginde oynuyorlar ve 3 takim elemisler simdiye dek , denizliyi de elerlerse benim hatirladigim BAL liginden gruplara kalan ilk takim olabilirler

Çorumspor gruplara kalsın.

Leblebispor bile yeniyor şu trabzonu biz evimizde 40 bin kişi önünde yenemedik. Olacak iş değil.

Kizilcabolukspor ile ilgili bir sey sormustum , kaale alan olmadi

Bu takimi izleyen takip eden kimse yok mu koca forumda

Nasıl az değil anlamadım ki? Gruplar 3 büyükler kaza kurşununa gitmesin diye var. Sonra grup 1./2. lerini eşleştirmek yerine kura çekip 3 büyükleri seribaşı yapıp finale kadar eşleşmemelerini sağlamak tek amaç. Anadolu takımı olsam değil yedek kadroyla çıkmak, u16 ile çıkarım.

3 büyüklerle bi alakası yok

süper ligde ilk 5te bıtiren takımlar direk gruplara kalıyor. süper ligden 6 ve 15 arası ile ptt 1.ligden çıkan 3 takım ise playoff oynuyor. diğerleri ise 2-3 tane daha ön eleme oynayarak buraya kadar geliyor

gruplarda ise 32 takım var ve gruptan çıkınca ters eşleşme var avrupadaki gibi.

bana sorarsan kadron genişse büyük takımlar için gayet güzel baya maç yapılıyor gruplar dahilinde. yedekler ile altyapı takım oyuncularını felan oynatıyorsun yedekler tempo kazanır altyapı oyuncuları ise tecrübe.

full elemeli sistem olabilirmi daha iyi olur çeyrek finale kadar tek maç çeyrek finalden sonra çift maç felan sürpriz takımların çıkmasına sebep olur.

Ve dun dedigim oluyor , son dakika penaltisi ile yeni amasya gruplara kalmak uzere, bolgesel alt yapi liginden geldiler ve 4 takim elemek uzereler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt